Idag saknar vi Premier League en smula men får nöja oss med att Sverige spelar VM-kval mot Vitryssland hemma. Det är sällan det skräller i VM-kvalet och ikväll går vi på den säkra linjen med 3 säkra matcher. Sverige har en del skador och frågetecken inför kvällens drabbning med Vitryssland. Lindelöf har stukat foten och ger besked om sin medverkan idag. Om han inte kan spela så får eventuellt Pontus Jansson chansen som gjort det bra i Leeds. Sen tidigare har Martin Olsson tackat nej pga av skada och Oskar Wendt tackat nej till spel i landslaget pga motivationsbrist. Så största orosmomentet är i backlinjen för tillfället. Här kan du läsa mer om vm-kval matchen Sverige – Vitryssland och vårt raka speltips på hemmaseger. I vår trippel tar vi med hemmaseger för Sverige till oddset 1.55.

Schweiz har gått stark i kvalet hittills med 4 raka segrar. Lettland har haft det desto tyngre och saknar några riktiga stjärnor i laget. Hemmastarka Schweiz kan mycket väl gasa i den här matchen där ett chansspel skulle vara över 3.5 mål i matchen till oddset 2.28. Lettland har bara en seger i kvalet och den var knapp. 1-0 mot mediokra Andorra. Vi har ringat in ettan på kupongen nedan men kommer tippa att Schweiz vinner med minst 2 mål till oddset 1.25.

Belgien rankas som ett av världens bästa lag för tillfället. En världsspelare saknas ikväll och det är Eden Hazard annars är det stjärnspäckat hemmalag som tar sig an Grekland. Belgien har blivit ännu bättre sedan Evertons förra tränare Roberto Martinez tog över landslaget. Laget är stabilt bakåt och öser in mål framåt. Lukaku fungerar som centertank och är otroligt svårtstoppad. Vi tippar ettan till oddset 1.32.

Kvällens kupong

Sverige – Vitryssland (1) odds 1.55
Schweiz – Lettland (Schweiz vinna med två) odds 1.25
Belgien – Grekland (1) odds 1.32
___________________________
Totalt odds: 2.56

Kvällens kupong är inlämnad hos Unibet.

[table id= ”unibet500″/]

odds kvällens VM kval

Förutom ovanstående oddskupong så har vi även med dess 3 matcher på veckans stryktipsförslag. Det kan bli fin omsättning på tipset och därmed bra utdelning då det är löningshelg. Extra kul idag i och med att Sverige spelar och mycket står på spel. 3 poäng är ett måste om vi ska vara med och tampas om en VM-biljett.