Svenskt Spel ger sig på ett speltips på VM-kval matchen i fotboll mellan England – Litauen som startar dag klockan 18:00 söndag 26 mars 2017.

England vill ha direktbiljetten

Fyra omgångar har spelats i Europas VM-kvalgrupp F och England leder tabellen på 10 poäng efter att ha vunnit tre matcher och spelat en oavgjord. Totalt 6 mål och 0 insläppta visar på att man är starka defensivt samtidigt som engelsmännen har ett bra anfallsspel.

Just anfallsspelet var i och för sig något som klickade lite grann under onsdagens vänskapsmatch mot Tyskland då man fick bege sig tillbaka från Tyskland utan att ha gjort några mål. Matchvinnare i den matchen blev Lukas Podolski som gjorde sin allra sista föreställning i den tyska landslagströjan. Snacka om ett avslut som hör till sagorna även om det bara var en träningsmatch mot England.

Men nu gäller det en viktig tävlingsmatch mot Litauen och det här ska England vinna komfortabelt om de sköter uppgiften på rätt sätt. För seger krävs nog om man ska vara steget före jagande Slovenien i kampen om direktavancemang till Fotbolls-VM i Ryssland 2018.

Litauen jagar andraplatsen

Litauen är i stort behov av poäng om de ska vara med i kampen om VM-biljetterna. Just nu på fjärde plats i den sex lag stora VM-kvalgruppen med 5 ihopspelade poäng. Siktet är inställt på i första hand att försöka nå andra platsen i gruppen som då ger letterna ytterligare en möjlighet att kvala sig till fotbollsmästerskapet som en av de bättre tvåorna i de europeiska kvalgrupperna.

Litauen är som de flesta lagen starkast när de spelar på den egna hemmaplanen och förlorade häromdagen med 3-0 borta mot Tjeckien i en träningslandskamp och innan det förlorades det stort mot Slovakien med 4-0 i senaste VM-kvalkampen på bortaplan. Däremot spelade man i oktober oavgjort 1-1 mot Skottland på bortaplan så helt ofarliga är de inte om de har en bra dag.

Speltips England – Litauen: Asian Handicap England -2. Odds 1.57 @Unibet! Läs mer om Asian Handicap här!

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Europa VM-kval Grupp F

1. England 10 poäng
2. Slovenien 8 poäng
3. Slovakien 6 poäng
4. Litauen 5 poäng
5. Skottland 4 poäng
6. Malta 0 poäng

Englands startelva

1 Hart – 2 Walker, 5 Keane, 6 Stones, 3 Bertrand –  4 Dier – 11 Lallana, 10 Alli – 8 Oxlade-Chamberlain, 9 Defoe, 7 Sterling.

Litauens startelva

16 Setkus – 8 Vaitkunas, 4 Kijanskas, 2 Klimavicius, 3 Slavickas – 17 Kuklys, 10 Zulpa – 11 Novikovas, 14 Slivka, 22 Cernych – 19 Valskis.

Englands VM-kval trupp

Målvakter:

Fraser Forster (Southampton)
Joe Hart (Torino)
Tom Heaton (Burnley)

Försvarare:

Ryan Bertrand (Southampton)
Gary Cahill (Chelsea)
Nathaniel Clyne (Liverpool)
Michael Keane (Burnley)
Luke Shaw (Man Utd)
John Stones (Man City)
Kyle Walker (Tottenham)
Ben Gibson (Middlesbrough)

Mittfältare:

Dele Alli (Tottenham)
Ross Barkley (Everton)
Eric Dier (Tottenham)
Adam Lallana (Liverpool)
Jesse Lingard (Man Utd)
Jake Livermore (West Brom)
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal)
Nathan Redmond (Southampton)
Raheem Sterling (Man City)
James Ward-Prowse (Southampton)

Anfallare:

Jermain Defoe (Sunderland)
Marcus Rashford (Man Utd)
Jamie Vardy (Leicester)