Serie A trean Napoli måste ikväll hämta igen ett 1-3 underläge ifrån första mötet med ligaettan Juventus i årets semifinal i Coppa Italia. Spela och se matchen via streaming på bet365 med start klockan 20:45 onsdag 5 april 2017.

Det blev en målrik tillställning igår när den andra semifinalen skulle avgöras mellan Roma och Lazio. Matchen slutade 3-2 till Roma som dock hade behövt göra ytterligare 2 mål för att ta sig vidare då det första semifinalmötet mellan dem slutade 2-0 till Lazio. Det lag som går vidare efter dagens match får alltså möta Lazio i final.

Speltips Napoli – Juventus

Napoli – Juventus möttes så sent som i söndags 2/4 för bara ett par dagar sedan i ligaspelet. Då blev det oavgjort 1-1. I ligan skiljer det annars 10 poäng mellan lagen och Juventus ser ut att gå mot en komfortabel ligatitel även i år. Dessutom verkar inget kunna stoppa dem från att ta hem ligacupguldet heller om inget oförutsett händer ikväll eller om Lazio gör en kanonmatch i finalen samtidigt som Juventus har en av sina sämre dagar.

I första mötet blev det som sagt var Juventus seger efter att hemmalaget legat under med 0-1 i första halvlek. Två straffmål av Dybala och mål av Higuain ändrade resultatet till 3-1. Nu har Napoli pressen på sig hemma att göra minst ett par mål. 2-0 räcker men med tanke på att Napoli tvingas rejält på offensiven så kommer det att öppna sig bakåt titt som tätt vilket Juventus är mästare på att utnyttja. Jag ser ett BLGM spel framför mig!

Speltips Napoli – Juventus: Båda lagen gör mål, odds 1.66 @bet365. (Läs också vårt speltips på kvällens Premier League match Chelsea – Manchester City.

[table id=bet365 /]