bet365

Kvartsfinalreturen i Champions League mellan FC Barcelona – Juventus har avspark kl. 20:45 ikväll onsdag 19 april 2017 och resultatet 0-3 hänger med från första mötet förra onsdagen.

Se matchen på ViaPlay!

Tufft för Barca

Barca har sannerligen det svårt i bortaspelet i den här säsongens Champions League spel. Först var man tvungen att göra en bragdartad returmatch hemma på Camp Nou mot PSG i åttondelsfinalen efter att ha försatt sig i en rejäl knipa då man i första mötet fick åka hem från Paris med förödmjukande 4-0 i baken. Den gången klarade man upp situationen efter att ha gjort en sagolik vändning i returen som slutade 6-1. Precis vad som behövdes för att ta sig vidare till kvartsfinalen mot Juventus. Och inte skulle väl ett dåligt bortaresultat för Barca återupprepa sig direkt igen tänkte många. Men så blev fallet mot Juventus också då man inbringade en 3-0 förlust i Turin. Hopplöst läge för Barca, eller?

Självförtroendet på topp hos gästerna

Juventus kommer på besök i Barcelona med stort självförtroende efter hemmasegern i förra veckan. Men är det något Barcelona gillar så är det spel inför hemmapubliken på Camp Nou vilket inte minst PSG fick erfara i åttondelen. Dock är jag övertygad om att 0-3 mot Juventus blir svårare att vända än 0-4 mot PSG. Juventus är oerhört stabila och släpper in ytterst få mål över huvudtaget om man tittar på matcherna de senaste åren. Och sedan är Juventus, och italienska fotbollsklubbar överlag, erkänt väldigt bra i det taktiska spelet. Juve-tränaren Massimiliano Allegri kommer säkerligen inte släppa något åt slumpen i den här matchen. FC Barcelona kommer inte orka hämta igen det här, men det finns inget som säger att de inte kan vinna matchen ändå i sitt försök att ta igen de 3 baklängesmålen från tidigare.

Speltips FC Barcelona – Juventus: Barca vinner matchen, odds 1.55 @unibet.

Kolla in alla Champions League bonusar som erbjuds!

[table id=unibet500 /]