Unik möjlighet att se Chelsea Tottenham via Live Stream. Stekhett möte väntar i FA-cupens semifinal på Wembley där de båda Londonrivalerna drabbar samman. Saknar du tv-kanalen Viasat Sport Premium så har du en annan möjlighet att se matchen direkt i din dator eller mobiltelefon.

Viaplay stream

Viasat äger rättigheterna till Chelsea Tottenham och vill du se matcherna så kan du teckna ett abonnemang hos tv-kanalen. Viasats live streaming tjänst heter Viaplay.se. Nu är det ett kanonläge att teckna abonnemang helt utan bindningstid och därmed kan se slutspurten i Premier League, Champions League, FA-Cupen, LA Liga, The Championship, NHL, MotoGP, MMA, Golf och mycket mer. Alla sportevent inklusive Chelseas möte med Tottenham går att se via live streaming vilket innebär att du kan se matchen direkt via din dator.

Se Chelsea Tottenham hos spelbolaget

Vill du inte teckna abonnemang hos Viaplay så finns det en annan möjlighet att se matchen. Du kan nämligen se Chelsea Tottenham via live stream hos spelbolaget bet365. bet365 sänder matchen direkt på sin spelsida. Det är helt gratis att titta på matchen men motkravet från spelbolaget är att du gjort en insättning och har pengar på ditt spelkonto. Har du ändå tänkt betta på Chelsea – Tottenham så är det läge att göra det hos bet365. Spänningen höjs flera gånger om ifall du se matchen live och samtidigt spelar på den. bet365:s live streaming tjänst fungerar på alla enheter (dator, mobiltelefon eller surfplatta). bet365 har en styrka i sina live odds och när du ser Chelsea mot Tottenham så kommer det hela tiden att finnas galet många spel på matchen med löpande odds. Oddsen förändras hela tiden under matchens gång. Så fort man vunnit eller förlorat ett spel så kan man lägga ett nytt. Maximal spänning i 90 minuter med andra ord förutom matchen i sig.

Utöver Chelsea Tottenham i FA-cupens semifinal så kan du se Arsenal – Manchester City och Real Madrid – Barcelona via gratis live stream hos bet365.

chelsea tottenham live stream

se Chelsea Tottenham Live Stream

Chelsea Tottenham matchstart

Chelsea Tottenham spelas på neutral plan (Wembley) och har matchstart 18.15. Kommentatorer är Henrik Strömblad och Pontus Kåmark. Sändningen av matchen startar redan klockan 18.00 med lite förhandssnack och startelvor. Matchen är direkt avgörande för vem som spelar FA-cup finalen på wembley. Är det oavgjort vid full tid så avgörs matchen efter förlängning eller straffar.

Chelsea Tottenham – läget i lagen

Chelsea har gått lite knackigt på slutet i ligan och förlorat 2 matcher av de 4 senaste. Kanske är seriesuveränen på väg in i en formsvacka lagom till säsongsavslutningen och kampen om ligatiteln. Att man förlorade mot United senast var inget konstigt i sig men sättet man gjorde det på fick oss att dra på ögonbrynen. Hazard punktmarkerad och helt utraderad av Herrera. Chelsea hade inte ett enda vettigt avslut mot Uniteds mål under hela matchen. Till sitt försvar gick Alonso sönder på uppvärmningen vilket gjorde att Conte tvingades till flera ändringar tätt in på matchstart. Dessutom saknades Courtois i målet mot United. Nu väntas båda spelarna vara tillbaka. Något som däremot inte är lika positivt är att Cahill dragit på sig en sjukdom och missar eventuellt matchen. Nyckelspelare är Eden Hazard. Hazard har en förmåga att transportera boll över stora ytor och är ett hot varje gång han har bollen.

Tottenham har till skillnad mot Chelsea gått som tåget i ligan. 8 raka segrar och 10 raka utan förlust har gjort att man krympt avståndet till Chelsea till endast 4 poäng. Men en FA-cup semifinal på Wembley är helt öppen oavsett hur man ligger till i ligan och man ska nog inte stirra sig allt för mycket på form och tabellplacering. Tottenham saknar Rose, Lamela och Winks. Nyckelspelare är Dele Alli. Den unge engelsmannen har fått sitt genombrott i år och är ett ständigt hot med sina löpningar in i straffområdet. En riktig box to box player.

Speltips: Båda lagen gör mål. Odds 1.80 @bet365.

Chelsea Tottenham – laguppställningar

Inte helt lätt att ta ut startelvor i de båda lagen då de har breda trupper men laguppställningarna skulle kunna se ut såhär.

Chelsea: Thibaut Courtois – Cesar Azpilicueta, David Luiz, Kurt Zouma – Marcos Alonso, N’Golo Kanté, Nemanja Matic, Victor Moses – Eden Hazard, Diego Costa, Pedro

Tottenham: Hugo Lloris – Kyle Walker, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Ben Davies – Moussa Dembele, Victor Wanyama – Christian Eriksen, Dele Alli, Heung-Min Son – Harry Kane

Den här helgen kan du se mängder med toppmatcher från bland annat England och Spanien. Läs mer här om helgens sport matcher som visas av bet365 live stream. Vi ser fram emot en härlig drabbning mellan Chelsea – Tottenham och kommer följa matchen hos viaplays live streaming tjänst.