Kolla in när Arsenal möter Manchester City i FA-Cupens semifinal söndag 23 april med matchstart kl. 16:00 på Wembley Stadium. Vinnaren får möta Chelsea i finalen som tidigare slog Tottenham med 4-2 i sin semifinal.

Speltips Arsenal – Manchester City

Arsenal har gått knackigt senaste tiden och går inte att känna igen riktigt jämfört med säsongsinledningen som annars var riktigt bra. Nu tappar man alltmer mark på topplagen i Premier League undan för undan. Något som förstås kan väga upp de dåliga prestationerna i Premier League fotbollen och glädja fansen igen är förstås om de vinner semifinalen i FA-cupen mot Manchester City.

Två raka segrar i bagaget, och rätt klara sådana, gör att Manchester City dyker upp till semifinalen med gott självförtroende. Visst saknar man skadade spelarna Gabriel Jesus, Gundogan, Sagna och Stones men Guardiola har en stark trupp att plocka av. Oddsen inför söndagens eftermiddagsmatch gör gällande att Manchester City får stå som relativt stora favoriter till oddset 1.85. Oavgjort ger 4.00. Och tror du ändå på Arsenal seger så kan du, om de vinner, glädja dig åt att få tillbaka 4.20 gånger dina satsade pengar. Men det finns försås som vanligt mängder av andra oddsmarknader att spela på vilket vi också gör i vårt speltips när vi tippar på antal mål i matchen istället.

Senaste 5 mötena med varandra

2/4 – 2017. Arsenal – Manchester City 2 : 2
18/12 – 2016. Manchester City – Arsenal 2 : 1
7/8 – 2016. Arsenal – Manchester City 3 : 2
8/5 – 2016. Manchester City – Arsenal 2 : 2
21/12 – 2015. Arsenal – Manchester City 2 : 1

Speltips: Totalt över 2,5 mål i matchen under ordinarie tid. Odds 1.53 @bet365.

Arsenal – Manchester City Live Stream

Det finns två ställen du kan se matchen på:

Gratis stream hos bet365

Du kan se semifinalmötet i FA-cupen mellan Arsenal – Manchester City via gratis live stream hos spelbolaget bet365. bet365 sänder matchen direkt på sin hemsida. Det är helt gratis att titta på matchen men motkravet från spelbolaget är att du gjort en insättning och har pengar på ditt spelkonto. Har du ändå tänkt betta på Arsenal – Manchester City så är det läge att göra det hos bet365 som är världens största bettingsajt omsättningsmässigt.

Spänningen höjs flera gånger ifall du ser matchen live och samtidigt spelar live odds på den. bet365:s live streaming tjänst fungerar på alla enheter (dator, mobiltelefon eller surfplatta) och då ärt det skönt att kunna spela live odds på samma sajt som du ser matchen på samtidigt. Under matchens gång kommer det hela tiden att finnas galet många odds-spel på matchen med löpande odds. Oddsen förändras hela tiden under matchens gång så nya fina lägen uppstår ideligen. Så fort man vunnit eller förlorat ett spel så kan man lägga ett nytt. Maximal spänning i 90 minuter med andra ord förutom matchen i sig.

Viaplay stream utan bindningstid

Vill du se Arsenal – Manchester City samt massor av annan sport också som t.ex. Premier League, Champions League, FA-Cupen, LA Liga, The Championship, NHL, Formel 1, MotoGP, MMA, Golf och mycket mer så kan du teckna ett abonnemang hos tv-kanalen Viasat. Viasats live streaming tjänst heter Viaplay.se. Nu är det ett kanonläge att teckna abonnemang helt utan bindningstid och därmed se slutspurten i de europeiska fotbollsligorna och cuperna. Alla sportevent inklusive Arsenals möte med Manchester City går att se via live streaming vilket innebär att du kan se matchen direkt via din mobil, dator, surfplatta, smart-tv. Apple TV eller spelkonsol. Allt precis när det passar dig.