Hallå där! Vi har en fullspäckad fotbollssöndag framför oss med massor av toppfotboll att spela och titta på hos unibet. 12:00 sätter första matchen igång!

Free live stream fotboll

Unibet har massvis med odds och direktsänder varje dag hur mycket sport som helst direkt på hemsidan via Unibet vilket går att se på mobilen, surfplattan och datorn. Dessa odds och sändningar inkluderar den bästa fotbollen från de största fotbollsligorna världen över. Enda stora fotbollsligan som saknas i live streaming utbudet är Premier League där Viaplay istället ensam har rättigheterna. Däremot så kan du spela och titta på FA-Cupen och idag kan du alltså se och betta på semifinalen mellan Arsenal och Manchester City via spelbolaget. Läs gärna vårt speltips för matchen här. Är du hellre sugen på att se Allsvensk fotboll eller matcher från Superettan så är C More stället för dig!

Personligen kommer jag bänka mig i soffan för att på mobilen ”blippa” mellan FA-Cup mötet Arsenal och City och John Guidetti’s Celta Vigo mot Betis som båda nästan startar samtidigt. Och sedan beroende på hur matcherna är slår jag eventuellt, dryga timmen senare, över till Emil Forsberg och hans RB Leipzig som gör succé i tyska Bundesliga. Sist men inte minst ska jag ikväll avnjuta den riktigt stora matchen för dagen El Clasico mellan Real Madrid och FC Barcelona. Har vi några danska som läser detta så lockar kanske matcherna i Mästerskapsslutspelet i Superliga mera?

Spela och Streama dessa matcher på unibet idag söndag 23 april 2017:

ENGLAND: FA-Cupen

16:00 Arsenal – Manchester City

SPANIEN: LaLiga

12:00 Real Sociedad – Deportivo La Coruna
16:15 Celta Vigo – Betis (John Guidetti!)
18:30 Las Palmas – Alaves
20:45 Real Madrid – Barcelona (El Clasico – världens största ligamatch)

TYSKLAND: Bundesliga

15:30 Freiburg – Leverkusen
17:30 Schalke – RB Leipzig (Se om Emil Forsbergs fortsatta succé i Leipzig fortsätter idag!)

ITALIEN: Serie A

12:30 Sassuolo – Napoli
15:00 AC Milan – Empoli
15:00 Chievo – Torino
15:00 Lazio – Palermo
15:00 Sampdoria – Crotone
15:00 Udinese – Cagliari
20:45 Juventus – Genoa

FRANKRIKE: Ligue 1

15:00 Toulouse – Nice
17:00 St. Etienne – Rennes
21:15 Lyon – Monaco (Ska Monaco återta serieledningen före PSG?)

DANMARK: Superliga – Mästerskapsslutspel

16:00 Nordsjälland – Bröndby
18:00 FC Köpenhamn – Midtjylland

Få mer info om hur gratis live stream funkar rent praktiskt här.

Köp matchbiljetter hos C More

Du kan köpa enstaka matchbiljetter hos C More om du inte vill abonnera på sport: