Utbudet på bra rekar är rätt magert idag. Huvudfokus ligger så klart på Celta Vigos möte med Manchester United i Europa League. Det är ett skadeskjutet United som kommer till start där hela centrallinjen saknas. Läs mer om vårt speltips i Europa League matchen här. Förutom Europa League så hittar vi en rek i Div 3 sydöstra Götaland. Två lag som inlett säsongen skralt möts ikväll på Älmekulla med matchstart 19.00. Förra året var både Älmhult och Ljungby med i toppen på Div 3 sydöstra Götaland och 2017 har man endast tagit 3 poäng av 9 möjliga. Siktar man på att haka på i toppen så krävs det vinst för något av lagen idag. På förhand känns det som att Älmhult haft det svåraste spelschemat av de två. Förra året var Älmhult seriens bästa hemmalag med 8 segrar, 2 oavgjorda och 1 förlust. Målskillnaden var fina 30-8 på hemmaplan och den första matchen för i år förlorade man på Älmekulla med 1-2 mot Växjö United FC. Med tanke på att man normalt sett är hemmastarka och redan förlorat lika många matcher hemma den här säsongen som man gjorde förra året så tror vi inte att det händer igen.

Vårt speltips på Div 3 sydöstra Götaland

Älmhults IF får tipset där vi testar rak hemmaseger mot Ljungby IF till oddset 1.80 hos bet365. Förutom fulltidsresultat så kan man tippa på flera olika saker hos bet365. Rätt slutresultat eller halvtid/fulltid är populära marknader på Älmhult IF – Ljungby IF. Även över 2.5 mål i matchen till oddset 1.35 känns som spelbart även om oddset är aningen lågt. Fint väder väntar och det ser ut att bli en bit över 10 grader varmt ikväll när domaren blåser igång matchen.

älmhults if ljungby if