Superviktig match spelas idag mellan Danmark och Tyskland i Hockey-VM. Kan det bli 3 poäng idag mån tro? Prova 2 veckor gratis hos C More med matchstart kl. 20:15.

Alla matcher i Hockey-VM 2017 sänds på C More eftersom de erbjuder ”2 veckor prova på” utan kostnad, bindningstid eller uppsägningstid. Hur bra som helst!

Speltips Danmark – Tyskland

Femte matchomgången ska spelas i Hockey-VM idag. Danmark har på de fyra tidigare matcherna vunnit en match. Det var mot Slovakien i en match som avgjordes på straffar. Annars har man tyvärr förlorat mot Lettland 3-0, USA 7-2 och Ryssland 3-0. Nu är det match mot Tyskland som gäller och det är en oerhört viktig sådan. Danmark har hittills tagit 2 poäng och har bara en poäng upp mot jumbon Italien som idag spelar mot Sverige. Närmast framför är Slovakien på 4 poäng och just Tyskland på 5 poäng. Seger idag innebär att man kommer ikapp Tyskland på femte platsen i Grupp A. Kanske skulle det också i så fall innebära att man går förbi Slovakien som imorgon möter Ryssland.

Tyskland har vunnit mot USA och Slovakien (på straffar) samt förlorat klart mot både Ryssland och Sverige. Så även om Tyskarna är något jämnare i sitt spel än Danmark känns det som om det här kan bli ett rysarmöte. Danskarna har spelat upp sig ju längre VM-turneringen pågått och jag skulle inte bli förvånad om Danmark idag tar sin första 3-poängare i detta Hockey-VM. Det är läge för att den röd-vita dynamiten målexploderar idag i Lanxess Arena’s hockeyrink!

Speltipset

Mitt speltips blir dansk seger över Tyskland till oddset 4,05 @Betsafe!

[table id=22 /]

Fredagens VM-Hockey

Alla hockeymatcherna i VM ser du gratis via live stream hos C More (Prova 2 veckor gratis). Du kan välja att titta på Hockey-VM i mobilen, surfplattan eller datorn!

16:15 Sverige – Italien
16:15 Tjeckien – Slovenien
20:15 Danmark – Tyskland
20:15 Frankrike – Vitryssland

Vem vinner Hockey-VM 2017?