Ikväll måste Sverige skärpa till sig rejält framför motståndarkassen mot Italien. Live stream finns att få hos C More som direktsänder alla matcher från Hockey-VM via deras kampanj ”Prova 2 veckor gratis” utan att du krävs på varken bindningstid eller uppsägningstid.

Titta även på Sverige – Italien Live Stream i Dam-EM 2017

Hockey-VM Prova Gratis 2 Veckor på C More

Speltips Sverige – Italien

Vi börjar med att kommentera gårdagens hockeymatch mellan Sverige och Lettland. Igår var Sverige rent av bedrövliga mot Lettland i sin effektivitet anfallsmässigt. Visst har Lettland överraskat positivt under Hockey-VM. Innan matchen mot Sverige igår kväll låg man i täten av Grupp A. Men de tre vinsterna man tagit hade kommit mot de tre sämsta lagen i gruppen. Nu vann visserligen Sverige matchen mot Lettland men det satt långt inne. Inte förrän i 16:42 in i tredje perioden kunde man andas ut när 2-0 målet kom. Skönt med en vinst, men jag hade inte väntat mig mindre. Lite orolig blir man över att det under långa stunder av matchen var väldigt jämnt spelmässigt. Vi får se om Sverige lan höja sig ett snäpp nu när det vankas match mot jumbolaget i gruppen, Italien.

Italien har en pinne och är med det sämst i Grupp A. Jumboplatsen är den enda platsen Italien inte vill ha, vilken annan placering som helst är man nog nöjd med. Sistaplaceringen innebär ju att man halkar ur högstanivån bland världens hockeylandslag. Danmark är på platsen framför med en poäng mer och det är nog först och främst danskarna man jagar. Med andra ord är varenda ynka poäng otroligt viktig för Italien emedan vi svenskar kräver tre poång av Sverige idag. Danmark spelar för övrigt en viktig match för dem mot Tyskland senare ikväll med matchstart kl. 20:45.

Sverige ligger just ny fyra i gruppen efter fyra omgångar och är med det nöd och näppe på avancemangsplats för slutspelet. Lettland och USA är två poäng framför och Ryssland är gruppledare ytterligare två poäng upp. Allt annat än vinst för Sverige över Italien vore en sensation, katastrof, ja rent av ett betyg med fiaskostämpel. Men det kan väl ändå inte hända? Om jag säger såhär; det händer nog inte i alla fall i 99 fall av 100. Det har i alla de fyra senaste matcherna som spelats mellan lagen blivit minst fyramåls-vinster för Sverige.

Sverige – Italien inbördes möten

2014-05-19 Italien – Sverige 1 : 5
2012-05-12 Italien – Sverige 0 : 4
2007-04-28 Sverige – Italien 7 : 1
2006-05-08 Sverige – Italien 4 : 0

Speltipset: Jag tror att vi idag får se att målskyttet lossnar för Sverige mot Italien som är gruppens sämsta lag. Spelet läggs på att Sverige vinner med ett Asiatiskt Handikapp på -4,5. Odds: 1.87 @ComeOn!

ComeOn satsar den här veckan hårt på Hockey-VM och Eurovision Song Contest med massor av fina erbjudanden! Dessutom får nya kunder en saftig välkomstbonus på 200%. Sätt in 500 kr och få 1000 kr extra. Sammanlagt har du då 1500 kronor att spela för!

Fredagens VM-Hockey

Alla hockeymatcherna i VM ser du via live stream hos C More (2 veckor gratis prova på). Du kan välja att titta på Hockey-VM i mobilen, surfplattan eller datorn!

16:15 Sverige – Italien
16:15 Tjeckien – Slovenien
20:15 Danmark – Tyskland
20:15 Frankrike – Vitryssland

Vem vinner Hockey-VM 2017?