Underbart! Idag spelas kvartsfinalerna i Hockey-VM 2017 och först ut är matcherna USA – Finland och Ryssland – Tjeckien kl. 16:15. Titta på alla hockeymatcherna genom att prova 2 veckor gratis hos C More utan bindningstid eller uppsägningstid!

C More – Prova Gratis 2 veckor

Perfekt att titta på C More då de kör en kampanj just nu med ”Prova 2 veckor gratis”. Du kan se alla matcherna på ett enda ställe samt är på resande fot eller något liknande. För du kan nämligen se matcherna i mobilen, surfplattan eller datorn var du än befinner dig.

Hockey-VM kvartsfinaler 2017

16:15 Ryssland – Tjeckien
16:15 USA – Finland
20:15 Kanada – Tyskland
20:15 Schweiz – Sverige

Öka vinsten med 200% på Sverige i Hockey-VM

Speltips USA – Finland

USA startade Hockey-VM 2017 på sämsta tänkbara sätt. I premiärmatchen fick man stryk mot Tyskland. Redan där och då tänkte många att USA inte hade fått ihop ett tillräckligt slagkraftigt lag som skulle skörda framgångar i detta Ishockey-VM. Men den matchen skulle visa sig vara endast en liten plump i protokollet. För därefter vann man alla resterande sex matcher i gruppspelet inom ordinarie tid vilket var bäst av alla lagen. I alla fall i den här gruppen.

I det andra gruppspelet överträffades man av Kanada som vann sin grupp efter endast en förlust som kom till på övertid. Deras resterande matcher slutade också med vinster under ordinarie matchtid. Eftersom USA slutade som gruppetta i Grupp A får man nu alltså möta vårt kära grannland Finland i eftermiddag då de kom fyra i Grupp B.

Finland inte sig likt

Finland var lite illa ute ett tag i sitt gruppspel efter betydligt sämre spel än vad man är van vid att se de finska lejonen prestera i mästerskap. Det ordnade upp sig till slut men det var aldrig säkert in i det sista. Det blev bara två segrar under ordinarie tid mot Vitryssland och Slovenien. Tre utav sju matcher vann man och det räckte precis för att hålla undan från Norge och Frankrike som hela tiden skuggade finnarna under gruppspelet. Men fjärdeplatsen betyder samtidigt att Finland får möta det bästa laget i andra gruppen. Men å andra sidan vet jag inte om det var så himla dåligt. Hade Finland slutat trea i gruppen hade de fått möta Ryssland i kvartsfinal och dem brukar Suomi-grabbarna ha svårare emot.

Inbördes USA – Finland

Det har i de tre senaste mötena mellan Finland och USA blivit väldigt jämna matcher. Så här ser det ut i inbördes möten mellan USA och Finland de fem senaste matcherna:

2016-09-14 USA – Finland 3 : 2
2016-05-09 Finland – USA 3 : 2
2016-05-03 Finland – USA 3 : 2 (2 : 2)
2015-05-01 USA – Finland 5 : 1
2014-05-18 USA – Finland 3 : 1

Tipset USA – Finland: Jag är övertygad om att den finska sisun visar sig idag och att USA kommer få det riktigt tufft. Mitt spel blir på ett oavgjort resultat vid full tid till oddset 5.00 spelat hos Unibet!

Läs också gärna vårt speltips inför matchen ikväll mellan Schweiz – Sverige här.

500% Bonus Unibet