Det kan inte blir mycket bättre än det vi får uppleva just nu. Sommarvärme på dagarna och ett kokande NHL-slutspel på nätterna. Det står 2 lika i båda conference finalerna. Gårdagens match mellan Senators och Penguins slutade med vinst för Penguins. Idag koncentrerar vi oss på nattens match mellan Anaheim Ducks – Nashville Predators. Ducks tog en viktig OT vinst senast och har nu en hemmamatch att försöka ta ledningen i serien.

Speltips Anaheim Ducks – Nashville Predators

Mönstret i serien har varit varannan vinst. Skulle det fortsätta är det dags för Predators att vinna i natt. Men nyheten inatt att Ryan Johansen opererades och blir borta resten av slutspelet är inget annat än katastrof för Predators. En spelare som haft mycket speltid och producerat poäng. Andra negativa tecken för Nashville är att Pekka Rinne blandar o ger. tyckte att det fanns puckar han skulle tagit i senaste matchen. Rinne måste rycka upp sig igen om Nashville skall kunna vinna nattens match.

Baserat på nyheten om Ryan och Rinne’s lite svajiga spel så tror vi att Nashville får det svårt i nattens match. Men trots det har vi en svensk i Nashville som är i sitt livs form och det är Filip Forsberg. När Ryan är borta för spel så kommer Filip att få ett ännu större ansvar. Poängproduktionen och skapandet av chanser är världsklass. Därför tror vi att det kommer produceras minst två mål från Forsbergs klubba.

Sändningarna börjar kl 01.15 på Viaplay och Viasat Hockey.

Speltips: Forsberg gör minst två mål till oddset 8.50 @betsson.com.

Good luck!

Några heta tips!

Tips 1! Det har väl inte kunnat undgå någon att det spelas semifinaler i Hockey-VM idag, läs gärna vårt speltips inför matchen Sverige – Finland!

Tips 2! Se till att tippa på Allsvenskan hos Betsson med Jakob Öqvist, kolla in youtube klippet här nedanför: