Allsvenskan omgång 18 ska idag torsdag 10 augusti fullbordas med mötet IFK Göteborg – AIK. Avspark klockan 19:00 och du ser matchen online på C More.

Friidrotts-VM Live Stream

IFK Göteborg – AIK Speltips

För båda lagen är de 3 poängen lika viktiga om än av något olika anledningar. AIK som ligger tvåa i Allsvenskan är 12 poäng efter ligaledarna Malmö FF. Och man är bara 1 poäng före en trio lag med Djurgården, Sirius och IFK Norrköping. Så för att guldstriden inte ska vara avgjord redan nu krävs nog att alla poängen går till Stockholmslaget ikväll.

Botten eller toppen?

För IFK Göteborgs del är läget något ovant då man inte är bättre placerad än på elfte plats i den Allsvenska tabellen. Det skiljer bara 6 poäng ner till fjortonde plats som innebär kvalspel för att hålla sig kvar. Och å andra sidan finns ännu chansen att blanda sig i topplaceringarna vid händelse av seger mot AIK. I så fall skulle blåvitt ha endast 5 poäng upp till tredjeplatsen.

Tipset

Svenskt Spel vågar sig inte på att utse en vinnare på förhand i detta viktiga möte. Det känns på förhand som om det kommer bli en jämn tillställning. Däremot tror vi starkt på att båda lagen gör mål vilket får bli vårt speltips för matchen. Oddset för ett BLGM-spel är i skrivande stund 1.91 hos bet365.

[table id=”bet365″/]

PS! Imorgon börjar Premier League med matchen Arsenal – Leicester. Vem vinner Premier League 2017/2018?

Få Frank Dandy Tur-Kallingar + 400 kr!

För tillfället erbjuder ComeOn en kampanj där du får ett par Tur-kallingar av modemärket Frank Dandy. Kallingarna finns för både tjejer och killar. Dessutom bjuds du på en fantastisk välkomstbonus där du får 400 kr att använda i deras casino eller på odds.

Det enda du behöver göra för att få tur-kallingarna och 400 kr i spelbonus är att sätta in 100 kr på spelkontot vid registreringen. Sedan är det bara att välja modell och storlek på kallingarna så skickas de hem till dig inom ett par veckor!

Friidrotts-VM Live Stream