Titta på Akropolis IF – Hammarby IF Live Stream i avgörande kvalmatchen i Svenska Cupen onsdag 16 augusti 2017. Streama utan kostnad genom att prova C More 2 veckor gratis här!

C More erbjuder 2 veckor gratis utan reklam i sändningarna samt ingen bindningstid och ingen uppsägningstid. Det kan inte bli bättre!

Läs också om vårt speltips på Real Madrid – FC Barcelona i kvällens Super Cup Final kl. 23:00!

Akropolis IF – Hammarby IF Speltips

Till vardags spelar Akropolis IF i Division 1 Norra och ligger efter drygt halva säsongen spelad på en tredje plats efter Brage och Umeå. Hammarby IF som lirar i Allsvenskan har gått sisådär i år och är för närvarande på elfte plats i tabellen.

För att ta sig till den här avgörande finalmatchen i kvalet till Svenska Cupen besegrade Akropolis IF i förra omgången Karlbergs BK. Det blev klara 0-4 på bortaplan mot Division 2 gänget efter mål av Adhavan Rajamohan, Kostas Stavrothanasopoulos, Kosmas Gezos och Marcus Haglind-Sangre.

Hammarby IF är naturligtvis storfavoriter i mötet med Akropolis IF. Men lita på att Akropolis spelarna är taggade inför matchen detta anrika Hammarby. Storpublik väntas till Grimsta IP och du kan läsa mer om förutsättningarna inför matchen på Akropolis hemsida. Härlig match att kolla på via; Akropolis IF – Hammarby IF Live Stream hos C More!

Speltips: Vi tror på att båda lagen gör mål. Oddset ligger på 1.87 hos ComeOn! Spela på matchen du också!

Du får 400 kr av comeOn om du registrerar dig och sätter in en hundring på spelkontot. Totalt har du då 500 kr att spela med!

Ska du ligga med mig?