Idag är det dags för returmötet i spanska Super Cup Finalen 2017 mellan Real Madrid – FC Barcelona. Första matchen slutade 1-3 till Real. Nu ska Messi och Barca hämta igen allt!

Real Madrid – FC Barcelona Speltips

För bara tre dagar sedan spelades den första finalmatchen i spanska Super Cupen och då vann bortalaget Real Madrid med 1-3. Det var många frustrerade hemmasupporters bland de 89 514 åskådarna på läktarna. Först självmål av Pique i början av den andra halvleken. Och det skulle visa sig bli en oerhört dramatisk avslutningskvart på matchen. Barca fick en straff som Messi sköt i mål och som innebar kvittering i 77:e. Cristiano Ronaldo replikerade blixtsnabbt när han gjorde 2-1 i 80:e spelminuten. Men bara två minuter efter Ronaldos mål så visades han ut för filmning. Där och då tändes hemmafansens hopp rejält!  Därför kom 1-3 målet av Real’s Asensio i den 90:e minuten som en kalldusch för Barcelona och alla fansen.

Nu ska Real Madrid ikväll försöka förvalta ledningen hemma på Santiago Bernabeu Stadion. Cristiano Ronaldo är borta på grund av sitt röda kort i förra mötet vilket innebär en kraftigt försvagad anfallsuppställning. Å andra sidan måste FC Barcelona trycka på från start för att lyckas hämta igen två mål. Och det blir ingen lek mot ett försvarsstarkt Real Madrid på egen hemmaplan. Men vi har sett Messi och kompani i FC Barcelona göra otroliga upphämtningar förut så inget är omöjligt. Dock tror jag inte på lika många mål i den här returmatchen av Super Cup finalen.

Speltips: Totalt under 3.5 mål i matchen till oddset 2.03 @ betsafe

[table id=22 /]

Titta också på Akropolis IF – Hammarby IF Live Stream!