Idag får du inte missa helgens största möte i Premier League fotbollen när Tottenham tar emot Chelsea på Wembley i ett laddat Londonderby. Matchen startar 17:00!

Matchen Tottenham – Chelsea är verkligen höjdpunkten i helgens Premier League omgång. Chelsea har en otroligt svår uppgift här då Tottenham borta får ses som en av de tuffaste matcherna att vinna på hela säsongen. En liten lättnad för Chelsea är att matchen spelas på Wembley där Chelsea brukar ha det lite lättare mot sin rival. Tottenhams nya hemmaarena är inte klar än och därför kommer laget spela alla sina matcher på Wembley. Unibet skickar ut ett erbjudande i samband med matchen där du kan spela Chelsea till 10 ggr pengarna.

Tottenham – Chelsea tipset

Enligt uppgifter så saknas Gary Cahill (rött kort), Cesc Fabregas (gula kort) och Eden Hazard (vristskada). Dessutom är Diego Costa och tränaren Conte osams så han är med 100% borta också. Pedro är även han ett osäkert kort på grund av skada. Så med andra ord är manfallet relativt stort i Chelseas trupp inför fotbollsderbyt med Tottenham. Men det måste tilläggas att Chelseas trupp är stor med många bra spelare tillgängliga. Därför är det inte så säkert att man påverkas så mycket av vissa frånvarande spelare.

Utvisning förstörde premiären

Visserligen fick Chelsea en usel start på den här Premier League säsongen när man överraskande förlorade premiären hemma mot Burnley med 2-3. Dock som försvar ska sägas att det till mångt och mycket berodde på den tidiga utvisning som drabbade Chelsea. Alla 3 bortamålen kom inom loppet av 20 minuter i den första halvleken efter att Cahill blev utvisad redan i den 14:e matchminuten. I slutskedet av matchen drog Fabregas på sig sin andra varning och blev därmed också utvisad.

Tottenham visar styrka

Tottenham såg bra ut i sin premiärmatch borta mot Newcastle förra helgen. Matchen slutade 0-2 efter mål av Alli och Davies. Passningsgeniet Christian Eriksen spelade fram till båda målen. Dansken har återigen visat prov på vad hans precisa passningar och inlägg kan orsaka motståndarna. Det var också ytterst nära att Harry Kane gjorde mål i matchen på Eriksens passning.

Stentuff drabbning väntas

Jag tror inte Chelsea förlorar två matcher i rad om de nu kan få behålla alla spelare på planen. Trots spelartapp inför matchen kommer de väl rustade till Wembley. Tottenham å sin sida har redan visat att man kommer till spel med fin form och ser här sin chans till att dra ifrån de regerande mästarna redan från start. Ett derby är också en ingrediens som brukar innebära hårt och tufft spel. Vågar här inte sia om en vinnarutgång av matchen men tror starkt på att vi kommer få se båda lagen göra mål ikväll.

Speltips: Båda lagen gör mål (BLGM) till oddset 1.74 @ ComeOn!

Spela på Premier League du också!

Höjda välkomstbonusar

För dig som vill spela live odds och samtidigt titta på Serie A, La Liga, eller Bundesliga kan göra det via live stream gratis!