Den tidiga matchen i dagens Premier League spelas mellan Bournemouth och Manchester City. Hemmalaget har inte gjort mål än och här följer våra speltips inför pl-mötet.

Manchester City vinner med 2 mål

Att City kommer gå segrande ur det här mötet är ingen vågad gissning men den raka tvåan ger endast 1.25 i odds och det känns inte riktigt spelvärt. Bournemouth har haft problem med målskyttet inledningsvis och nu möter man ett av ligans starkaste lag defensivt. Citys offensiv är kanske den bästa i Premier League och inför den här säsongen har man siktat in sig på att förstärka backlinjen. Kyle Walker har hämtats in från Tottenham men han är avstängd då han drog på sig två gula kort mot Everton. Kompany börjar komma i form efter ha varit skadad stora delar av förra säsongen. John Stones har växt in i citykostymen. Otamendi har gjort det riktigt bra och de tre kommer fortsätta att bilda en 3 backslinje(Otamendi, Stones, Kompany). Danilo och Sane kommer förmodligen ta hand om varsin kant. City känns starka och därför tror vi att man kommer studsa tillbaka efter poängtappet hemma mot Everton och vinna med ett par mål här. Vårt speltips blir att Manchester City vinner med 2 mål till oddset 1.61 @bet365.

handicap spel

Båda lagen gör mål?

Nej vi tror inte det. Vi tror att Bournemouth kommer fortsätta sin måltorka. Hemma mot Watford senast hade man endast 2! avslut på mål vilket är för dåligt. Därför ser vi inte riktigt hur man ska kunna hitta rätt mot ett ännu vassare lag och bollhållande lag. Bournemouth kommer inte få äga bollen speciellt mycket och det borde innebära att man kommer få svårt att vaska fram målchanser. Båda lagen gör mål? Nej! till oddset 1.90 @bet365.

Vilket lag blir först varnat?

Om det blir som vi tror att Manchester CIty kommer äga spelet stora delar av matchen så känns det logiskt att Bournemouth kommer dra på sig den första varningen. Vi tror att man inte kommer hänga med Citys offensiv och för att få stopp på den kommer man behöva ta till ojusta medel. Ett krokben eller en tröjdragning på De Bruyne, Agüero eller Silva som är på väg igenom känns inte helt otroligt. Bournemouth att bli varnade först i matchen rekas till oddset 1.83 @bet365.

bet365 världens bästa spelbolag

Ja enligt vår mening så är dem det när det gäller odds och betting. Man har den bästa plattformen för odds och livestreaming. Live streaming tjänsten är fantastisk och utbudet är enormt. Bournemouth – Manchester City har matchstart 13.30 och bet365 erbjuder hela 123 olika spel på matchen. Är du nyfiken på andra spelbolag utöver bet365? Vi anser att bet365 tillsammans med följande andra spelbolag är de bästa när det gäller odds och betting.

[table id=10 /]

Vad har vi mer att se fram emot idag?

Dels har vi stryktipset där ni inte får missa veckans stryktipsförslag. Vi tippar den här veckan ett R 8-2-324 system som erbjuder 11 rättsgaranti. Spana in vilka säkra matcher vi tagit ut den här veckan. 14 miljoner i jackpot väntar den här veckan.

18.30 tar Manchester United emot Leicester på Old Trafford. Onekligen intressant var det i veckan när Sky Sports avbröts sin direktsändning om den engelska landslagssamlingen för att istället fokusera på en viss Zlatans återkomst i den röda tröjan. Att Zlatan är mer spännande än det engelska landslaget i detta fotbollstokiga land är väldigt stort i sig.

Inatt för den som är nattuggla så möter Maywheater McGregor. Läs allt om Maywheater och McGregor här och hur du kan se matchen via live stream.