Flera bra matcher ikväll i Champions League där bland annat fjolårssegraren Real Madrid går in i turneringen. Igår satte vi våra speltips i Chelsea – Qarabag och Manchester United – Basel. Idag fokuserar vi på ett målspel i mötet mellan Tottenham – Dortmund och även här nedan där vi tar ut kvällens trippel i Champions League.

Feyenoord – Manchester City (2) till oddset 1.36

City har inte haft några stora framgångar i Champions League de senaste åren trots spenderade pengar. Men nu känns det som att laget skaffat sig erfarenhet och även breddat truppen där man framförallt vässat till försvarsspelet. Offensiven är fantastisk med Agüero och Gabriel Jesus på topp. Lägg där till De Bruyne och Silva. Feyenoord blir så klart en lite halvsvår nöt att knäcka men vi tror inte att det ska vara några problem att hämta hem 3 poäng.

FC Porto – Besiktas (1) till oddset 1.53

FC Porto är otroligt starka hemma och får ses ha en god chans i det här mötet. Man brukar ta sig till slutspel och ska det gå vägen bör man ta 3 poäng här. Vi spikar ettan!

Liverpool – Sevilla (1) till oddset 1.75

Svårt spanskt motstånd väntar men hemma på Anfield tror jag vi får se ett högt pressande Liverpool som gör det svårt för motståndaren att hävda sig. Bortalaget är tekniskt skickliga men klarar man av tempot och den press som komma skall? Vi har Liverpool – Arsenal i färskt minne och tippar för hemmaseger. Etta!

Totalt odds:

Kvällens trippel ger 3.64 i odds och rekas @bet365

bet365 rankas som världens bästa spelbolag när det gäller odds, betting, live stream och utbud. Alla odds för kvällens Champions League hittar du här hos bet365.

odds bet365 champions league