Toppen mot botten blir det i dagens enda danska Superliga match när FC Nordsjälland (FC Nordsjælland) och Århus (AGF Aarhus) möter varandra. Streama mötet live med avspark kl. 19:00 måndag 18 september (18/9).

Du kan både se Superliga matcherna och samtidigt spela live odds på dem hos bet365 som direktsänder hundratals fotbollsmatcher varje vecka! Var inloggad på bet365 och ha några kronor insatt på sportkontot hos dem för att se alla sport streaming.

FC Nordsjælland – AGF Aarhus

Vi är inne i nionde omgången av den danska högsta fotbollsligan och dagens hemmalag Nordsjälland ligger redan i topp trots en match mindre än de övriga topplagen. på andra plats finner vi något överraskande nykomlingen Hobro. Men jagandes precis därefter ser vi mer välkända klubbar med i tur och ordning Midtjylland, Bröndby och FC Köpenhamn.

Århus går kräftgång

Århus är för närvarande nästjumbo i Superliga tabellen på 8 inspelade poäng. Endast Randers är sämre med sina 7 poäng och då med en match mer spelad. I inledningen av säsongen är det såklart ganska tajt ännu mellan lagen. Skulle Århus mot alla förmodan gå och vinna ikväll över serieledarna Nordsjälland på bortaplan avancerar man hela sex platser. Helt plötsligt skulle man i så fall placera sig sjua i tabellen, vilket dock är föga troligt med tanke på vilket motstånd man har att vänta idag. och spelet har inta alls klickat som man hoppats på i de inledande matcherna. Siktet är nog mer inställt på att försöka ta åtminstone en poäng idag vilket kan vara nog så viktigt i slutändan.

Nordsjälland och Barca

Att FC Nordsjälland gjort en så strålande säsongsinledning får man nog tacka tränaren Kasper Hjulmand och tre supereffektiva anfallare för. Hjulmand’s laguppställningar i matcherna är av ett offensivt snitt á la FC Barcelona style. Med de tre anfallarna Ernest Asante (7 mål), Godsway Donyoh (5 mål) och Emiliano Marcondes (5 mål) har man satt skräck i varenda motståndarförsvar hittills. De tre anfallarna har tillsammans stått för 17 mål på de första åtta matcherna. Och det är riktigt roligt att titta på de målrika matcherna som Nordsjälland är inblandade i. Vi lär få se minst ett par nya strutar i kvällens match mot bottenlaget Århus. Särskilt som man spelar hemma på stadion Right to Dream Park.

Vi tycker vi har hittat ett underbart fint spelalternativ på matchen med förvånansvärt högt spelvärde. En medelinsats läggs på seger för Nordsjälland med Asian Handicap -0,5 till höga oddset 2.020 hos bet365. Alltså över dubbla pengarna om hemmalaget vinner med minst 2 mål.

[table id=bet365 /]

Läs även vårt andra speltips för dagen Espanyol – Celta Vigo som du kan både spela odds på och titta på live i direktsändning.

Se Nordsjälland – Århus live stream på bet365!