Idag 19/9 spelas det VM-kval fotboll för damer med bland annat Ungern – Danmark och Kroatien – Sverige. Båda matcherna kan du streama live men på olika ställen. Dam-VM kvalmatchen Ungern – Danmark ser du på unibet via deras TV-tjänst när du är inloggad som kund och gjort en liten insättning på sportkontot. Då är hela unibets live streaming utbud öppet för dig!

Läs mer om Kroatien – Sverige live stream här!

Intressant VM-kval Damer

Dammatchen i VM-kvalet Ungern – Danmark blåser igång kl. 18:00 vid exakt samma tid som Sveriges bortamatch mot Kroatien. Det som gör Danmarks match mot Ungern så intressant för oss svenskar är förstås att alla lagen spelar i samma VM-kvalgrupp. Och nu när båda sänds via live stream, om än dock på olika sajter, så har man möjlighet att blippa över emellanåt och titta lite på båda två matcherna. Kanske inte nämnde det här i inledningen men du kan välja på vilken av dina enheter du vill se matcherna i. Det går lika bra att streama dem såväl i mobilen och surfplattan som i datorn.

VM-kval matcher för damer 19/9

17:00 Rumänien – Italien
17:00 Vitryssland – Albanien
17:55 Norge – Slovakien
17:58 Tjeckien – Tyskland
18:00 Kroatien – Sverige
18:00 Ungern – Danmark
19:00 Schweiz – Polen
20:00 England – Ryssland
20:00 Serbien – Österrike
20:15 Belgien – Moldavien
20:30 Nordirland – Irland

Ungern – Danmark Speltips

Danmark spelade så sent som i början av augusti final i Dam-EM mot värdlandet Holland. Danskorna förlorade finalen med 4-2 efter en mycket jämn och spännande match. Men de visade verkligen att man har ett av Europas absoluta topplandslag inom damfotboll. Nu ikväll är det meningen att Ungern ska få känna på röd-vit dansk dynamit!

Men Danmarks förberedelser inför den inledande och så viktiga gruppspelsmatchen mot Ungern har kantats av bråk mellan fotbollsförbundet och spelföreningen i Danmark. En tillfällig lösning har skett vilket gör att Danmark kommer till spel ikväll med starkast möjliga lag.

Och med den vetskapen att de bästa danska spelarna ställer sig på planen idag bidrar till att vårt speltips för matchen är fastställt. Trots allt groll som föregått kampen ikväll. Huvudsaken är att landslagscoachen Nils Nielsen och hela hans damtrupp verkar vara positiva inför det stundande allvaret. Därmed ska Ungern inte ha någon chans att ta poäng mot Danmark anser jag. Danmark är alldeles för starka mot ett sådant här motstånd oavsett om man spelar på bortaplan.

Mitt tips blir att Danmark gör fler än 2,5 mål på Ungern med ett odds på 1.58 spelat hos unibet. Titta på matchen hos unibet samtidigt som du spelar live odds under matchens gång!

Få 500 kr + Live Streaming

Ta del av Unibets fantastiska bonuserbjudande på 500% till nya kunder. Få 500 kr extra när du sätter in 100 kr på spelkontot. Ifall du gör detta kan du då både titta på matchen (och massor av annan sport) via live stream samt spela för totalt 600 kr på odds och casino.

[table id=unibet500 /]