Klockan 18:00 tisdag 19 september (19/9) är det avspark i den viktiga VM-kval matchen Kroatien – Sverige. Se Sverige Kroatien i direktsändning på mobilen, surfplattan och datorn genom att prova C More ett par veckor helt gratis utan bindningstid eller uppsägningstid. Det enda som krävs för streama Kroatien – Sverige är att du först klickar på knappen ”Prova 2 veckor gratis” hos C More  och sedan loggar in med E-postadress, Namn och Lösenord. Klart att titta på matchen.

Kroatien – Sverige sänds på TV12 och C More.

Det bästa med C More

Det bästa med testa C More under några veckor är att du inte har några krav på dig att fortsätta abonnera på tjänsten om du inte vill. Eftersom du inte krävs på någon summa pengar, bindningstid eller uppsägningstid så är det verkligen helt gratis att titta på deras Standardutbud. Och det passar ju utmärkt att just kvällens match Sverige Kroatien live stream också ingår i standardutbudet. För det är inte all sport som gör det. Något mer som är bland det bästa med C More är att du dessutom kan se massor av filmer, serier och sport i mobilen, surfplattan eller datorn. Passar perfekt för den som inte vill störa den som inte har rätt tv-kanal eller befinner sig på resande fot. Kanske är du på tjänsteresa, sitter på ett hotell och ugglar? Eller sitter på tåget eller som medpassagerare i en bil? Oavsett så är det smidigt och enkelt att se Sverige Kroatien Live Stream och alla andra program med superbra bildupplösning hos C More.

Kroatien – Sverige Speltips

Idag börjar gruppspelet i VM-kvalet för damerna och det blir en spännande debutpremiär för nye förbundskaptenen Peter Gerhardsson. Flera ändringar i spelartruppen har gjorts sedan Pia Sundhage hade hand om landslaget, om det kan du läsa mer här.

Kolla här också gärna in gårdagens intervju med Peter Gerhardsson inför matchen Kroatien – Sverige.

Tuffa matcher framöver

Det kommer bli härlig landskamper framöver i den fem lag stora VM-kvalgrupp 4. Det är bara gruppvinnarna och de bästa grupptvåorna som får en direktbiljett till Världsmästerskapet i fotboll för damer 2019 som går av stapeln i Frankrike. I Sveriges grupp spelar Danmark, Kroatien, Ungern och Ukraina. Snacka om hett skandinaviskt VM-kval möte mot vårt kära grannland Danmark som spelas om en månad! Men först måste Sverige bärga 3 superviktiga poäng borta mot Kroatien ikväll.

Av förståeliga skäl är det med en viss osäkerhet som Sverige går in i fighten om VM-kvalbiljetterna. Ny spelidé och ny uppställningsformation med delvis nya spelare ska prövas i dagens match. Vi får se om en veckas läger inför denna match räcker som uppladdning. Det här kommer bli mäktigt kul och intressant att få bevittna ikväll. Nu håller vi tummarna för svensk seger!

Tipset Sverige Kroatien: Totalt över 2,5 mål i matchen till oddset 1.72 hos betsson!

Testa gärna att spela livebetting under tiden du tittar på matchen. Allt blir så mycket mer spännande då kan jag lova!

Varför nöja sig med en bonus?

Utnyttja spelbolagens välkomstbonusar och få mer pengar att spela för än du sätter in på spelkontot. Att vara kund hos flera spelbolag ökar dina möjligheter till att få delta i frikostiga kampanjer och erbjudanden som exempelvis gratisspel på odds utan att riskera några pengar själv. Dessutom erbjuds det direktsänd sport via live stream hos flera av spelbolagen. Titta och spela på hockey, tennis, fotboll och massor av mer sport live dygnet runt!

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus

Sveriges startelva mot Kroatien

1 Hedvig Lindahl – 15 Jessica Samuelsson, 5 Nilla Fischer, 3 Linda Sembrant, 16 Mia Karlsson – 9 Kosovare Asllani, 8 Marija Banusic, 17 Caroline Seger – 18 Fridolina Rolfö, 11 Stina Blackstenius, 10 Lina Hurtig.

Sveriges spelartrupp

Målvakter

Hilda Carlén, Piteå IF
Hedvig Lindahl, Chelsea FC
Zecira Musovic, FC Rosengård

Backar

Jonna Andersson, Linköpings FC
Nathalie Björn, Eskilstuna United
Mia Carlsson, Kristianstads DFF
Magdalena Eriksson, Chelsea FC
Nilla Fischer, VfL Wolfsburg
Amanda Ilestedt, Potsdam
Jessica Samuelsson, Arsenal
Linda Sembrant, Montpellier HSC

Mittfältare/Anfallare

Tove Almqvist, Linköpings FC
Petra Andersson, Eskilstuna United
Marija Banusic, Linköpings FC
Mimmi Larsson, Eskilstuna United
Stina Blackstenius, Montpellier HSC
Kosovare Asllani, Linköpings FC
Hanna Folkesson, FC Rosengård
Lina Hurtig, Linköpings FC
Fridolina Rolfö, FC Bayern München
Johanna Rytting Kaneryd, Djurgårdens IF
Caroline Seger, FC Rosengård
Julia Spetsmark, KIF Örebro