Tisdag 19 september kan du i direktsändning utan kostnad se Leicester – Liverpool i Engelska Ligacupen eller EFL Cup (Carabao Cup) som det också heter och samtidigt lira live odds..

Spela live odds och se direktsänd sport hos både bet365 och unibet! Logga in på något av spelbolagen samt sätt in några kronor på sportkontot så blir live streaming med massor av fotboll och annan sport tillgänglig för dig varje dag året om.

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusBesök här!

Carabao Cup (EFL Cup) 19/9

20:45 Aston Villa – Middlesbrough
20:45 Bournemouth – Brighton
20:45 Brentford – Norwich
20:45 Bristol City – Stoke
20:45 Burnley – Leeds (Live streaming tillgänglig)
20:45 Crystal Palace – Huddersfield
20:45 Leicester – Liverpool (Live streaming tillgänglig)
20:45 West Ham – Bolton
20:45 Wolves – Bristol Rovers
21:00 Reading – Swansea (Live streaming tillgänglig)
21:00 Tottenham – Barnsley

Titta även på VM-kval matcherna för damer Sverige Kroatien Live Stream och Ungern – Danmark som båda har avspark klockan 18:00 ikväll!

Leicester – Liverpool Speltips

Från och med nu kommer matcherna börja dugga tätt för de engelska topplagen. Det vill säga om man hänger kvar i de europeiska cuperna Europa League, Champions League och samtidigt tar sig vidare i inhemska diton. Både EFL Cup (Engelska Ligacupen, Carabao Cup) och FA Cupen börjar på allvar nu. Tillsammans med Premier League matcherna där varje poäng är oerhört viktig påbörjas nu ett intensivt spelschema för de som mäktar med allt.

Leicester ett cuplag

För Leicesters del finns ingen europeisk cup att ta hänsyn till så från deras sida är det bara att köra järnet med det bästa man har i varje match. Liverpool måste däremot hushålla något med sina resurser då Champions League och Premier League troligen prioriteras högst av tränaren Jürgen Klopp. För en knapp vecka sedan spelade Liverpool 2-2 mot Sevilla i Champions League. I helgens ligaspel blev det ”bara” 1-1 hemma mot Burnley och man ligger efter det åtta i tabellen, precis efter Burnley.

Även om säsongsinledningen har mer att önska från Liverpools sida så har det börjat ännu tuffare för Leicester. Med en seger och tre förluster på fem första matcherna är man placerad först på femtonde plats. Leicesters inledning liknar väldigt mycket förra årets inledning då guldtränaren Claudio Ranieri fick kicken efter den tröga starten. Men laget visade verkligen styrka i Champions League spelet föregående säsong. Och det trots uselt spel i Premier League. Leicester tog sig då ända till CL-kvartsfinal mot Atletico Madrid och blev utslagna med knappast möjliga marginal. I Carabao Cup blev man utslagna av Chelsea förra hösten.

Leicester har gjort mål i alla matcher hittills denna säsong förutom i bortamötet med Manchester United. Laget har också till skillnad från Liverpool redan påbörjat deltagandet i EFL Cup. För knappt en månad sedan slog man ut Sheffield United med 1-4 efter att ha legat under med 1-0 i halvtid.

Liverpool hemmastarka

Liverpool har tappat nästan alla sina poäng i Premier League spelet på bortaplan. När man väl lirar på hemmaarenan Anfield så har man visat klass med totalt 6-1 i målskillnad på tre matcher. Visst gör Liverpool mål även ikväll mot Leicester.

Vi tippar på att båda lagen gör mål i kvällens EFL Cup möte Leicester – Liverpool. Oddset för BLGM-spel är 1.57 hos både bet365 och unibet i skrivande stund. Eftersom du kan se matchen hos båda spelbolagen finns det en poäng med att öppna ett konto hos ett spelbolag du ännu inte är kund hos. Då kan du nämligen utnyttja den fina välkomstbonusen som erbjuds vilken i unibets fall är extremt generös just nu. Där får du hela 500% bonus!