Ikväll möter Chelsea Nottingham i EFL Cup som vi i Sverige kallar för Engelska ligacupen. Igår åkte Liverpool ut ur turneringen då man förlorade borta mot Leicester med 2-0 borta. Det resultatet får ses som omgångens skräll hittills. Räkna med att Chelsea kommer via en hel del spelare ikväll från startelvan senast mot Arsenal. Dessutom har Londonlaget ett hektiskt spelschema den kommande tiden med både Premier League, Ligacupen och Champions League. Det öppnar upp för en hel del spelare i Chelseas trupp. Många tycker att ligacupen är ointressant och den må vara den tävling som är minst värderad i England men för oss är det nästan tvärtom. Är man riktigt inbiten supporter för sitt lag så finns det en möjlighet att se unga talanger som inte får så mycket speltid annars.

Flera unga får chansen

Chelsea kommer låta flera unga talanger spela. Dessutom väntas Eden Hazard spela från start och förhoppningsvis 90 minuter efter sin skada. David Luiz är avstängd 3 matcher efter en sen tackling mot Sead Kolasinac. I hans frånvaro kommer Andreas Christensen få chansen och det gäller förmodligen alla 3 matcher som Luiz är avstängd. Christensen har gjort det bra i de matcher han spelat och han har skaffat sig fin erfarenhet från sin lånesejour i tyska Borussia Mönchengladbach. Vi kommer förmodligen även få se Musonda, Zappacosta och Kenedy få speltid i det här mötet. Om alla tre startar är dock oklart.

Tänkbar startelva, Chelsea:
Caballero; Rüdiger – Christensen – Cahill; Zappacosta – Kanté – Bakayoko – Alonso; Musonda – Hazard – Willian

Vad tror vi om matchen?

Oavsett vilket lag Chelsea ställer på banan så ska man vinna den här matchen. Startelvan kommer innehålla flertalet världsstjärnor och det borde betyda att man kommer ta en komfortabel seger mot Nottingham. Nottingham har 4 segrar och 4 förluster i The Championship. Laget ligger på en 10:e plats i tabellen men har släppt in näst mest mål i hela ligan vilket vittnar om ett ihåligt försvar.

Med Hazard på planen och offensiva krafter som Willian och Musonda så lär Chelsea få hål på Nottingham. Vi tror att man kommer göra det i båda halvlekarna.

Chelsea gör mål i båda halvlekarna rekas till oddset 1.50 @Unibet

Dagens match mellan Chelsea och Nottingham kan du se live hos spelbolagen direkt på nätet. Läs mer om hur du kan se dagens matcher (Live Stream Fotboll 20/9) via livestreaming. Du kan se fotbollsmatcher från La Liga, Bundesliga och EFL Cup ikväll. Ett stort utbud av live streamad fotboll. Samtidigt som du tittar på matcherna kan du även betta på dem vilket ökar spänningen ytterligare!

Här hittar ni vårt andra speltips för dagen: Manchester United – Burton

Lycka till med era tips!