Underbara fotbollslördag!

Vi kollar in Manchester United mot Crystal Palace, med start kl. 16:00, som är lika med toppen mot botten i Premier League just nu. Manchester United har inte förlorat en match den här säsongen varken i Champions League eller ligaspelet. Ja om man bortser från UEFA Super Cup finalen mot Real Madrid den 8:e augusti som man förlorade med 2-1. Annars är säsongens enda tappade poäng ifrån bortamötet med Stoke den 9:e september. För Crystal Palace del är läget precis det omvända. Man står efter sex omgångar på 0 poäng i Premier League tabellen och faktum är att de inte har gjort ett enda mål den här säsongen ännu. Målskillnaden är bedrövliga 0-13 och frågan är om det kommer bli något mot urstarka United som bara släppt in 2 baljor totalt under ligasäsongen. Skulle inte tro det!

Med tanke på hur långt Crystal Palace är under isen för tillfället finns det inte många ljusglimtar överhuvudtaget i detta nu. Nyligen byttes tränaren Frank De Boer ut mot Roy Hodgson vilket på lite sikt kan vara en faktor som hjälper dem på rätt köl. Men i det korta perspektivet verkar det inte ha gett något resultat i alla fall. Två matcher har spelatas med Hodgson vid rodret och resultaten har varit likadana för det. Det vill säga idel förluster och noll gjorda mål. Det är ärligt talat så man tycker lite synd om dem. Inget lag har nämligen inlett en Premier League säsong så här dåligt någonsin i historien!

Målspel

Nej, den stora frågan i den här matchen kan bara vara med hur många mål Man United kommer att vinna med? En annan fråga, som åtminstone vi på Svenskt Spel har ställt oss, är om Crystal Palace mot all förmodan kommer göra mål mot United i Manchester. Vårt svar på den frågan blir nej. Vi kommer högst troligen inte få se något överraskande mål gjort av bortalaget idag. Manchester United är i alldeles för bra form för det och med sin starka defensiv man visat upp under den senaste månaden ska inte jumbolaget Crystal Palace mäkta med något mål framåt denna gången heller.

Därav lägger vi vår välgödda kassa, efter framgångsrikt spelande den sista tiden, på att bortalaget Crystal Palace inte gör mål i matchen mot Manchester United. Oddset 1.55 hos betway är väl inte uppseendeväckande högt precis men det känns som ett kassaskåpssäkert bet där lite högre instats är på sin plats. Matchen direktsänds på ViaPlay.

[table id=20 /]

Kolla gärna in vårt andra Premier League speltips för dagen på heta toppmötet Chelsea – Manchester City.

Dessutom får du inte missa att du kan streama fotboll i helgen från bland annat La Liga, Bundesliga, Serie A och Ligue 1  helt gratis!

Sedan kanske det också sitter fint med en gratis pizza?

Gratis pizza OnlinePizza