Fotboll: Stormatch i Serie A kan ses denna söndag 1/10 när AC Milan – AS Roma tar sig an varandra med matchstart kl. 18:00. Spela live odds på matchen och streama Serie A i direktsändning hos antingen unibet eller bet365, Är du inte tidigare kund hos någon av dem så kan de se fram emot en trevlig välkomstbonus i form av extrapengar att spela för. Unibet ger till exempel bort 500% i bonus!

Här kan du se alla de fotbollsmatcher som du har möjlighet att streama denna söndag 1 oktober.

Speltips AC Milan – AS Roma 1/10

Serie A sexan AC Milan tar emot Serie A femman AS Roma på Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) i Milano. Båda lagen står på 12 poäng men där dagens bortalag Roma faktiskt har en match mindre spelad. Vid bortavinst kan AS Roma klättra ytterligare en placering och ta sig förbi Lazio på fjärde plats. Och då skulle man bara vara 3 poäng efter toppduon Juventus och Napoli.

AS Romas…

…enda förlust (1-3) den här säsongen kom i slutet av augusti mot nuvarande ligatrean Inter. Efter det har Roma radat upp tre raka klara vinster mot Verona 3-0, Benevento 0-4 och Udinese 3-1. Alla dessa motståndare ligger bland de fyra sämsta lagen i botten av Serie A tabellen. Men matchresultaten är ändå ett bevis på att Roma är ett stabilt topplag som sällan gör några misstag mot de sämre lagen i ligan.

AC Milan…

…är ett lag vi trodde på starkt inför den nya fotbollssäsongen i Serie A 2017/2018. Vi till och med har tippat Milan som Serie A vinnare efter några uppmärksammade värvningar i somras. Största värvningsbomben var att man lockade över den italienska landslagsspelaren Leonardo Bonucci från Juventus. Men vi kan konstatera att det under de inledande sex ligamatcherna har blivit fyra vinster och två förluster vilket gjort att Milan halkat efter topplagen Juventus och Napoli som vunnit alla sina matcher hittills. Milan har likt Roma vunnit mot de sämre tabellplacerade lagen men har tyvärr förlorat de två matcher som spelats mot bättre motstånd.

Vinnarspel osäkert

Senast fick man stryk av tabellåttan Sampdoria på bortaplan med 2-0. Det är sådana här matcher som Milan måste vinna för att vara med och slåss om en titel senare nästa vår. Förhoppningsvis får Milan fansen idag bevittna en skön hemmaseger mot Roma som mer eller mindre krävs för att vara ett absolut topplag. Det positiva för Milands del är att man hittills vunnit alla sina tre hemmamatcher under säsongen. Oroväckande är dock att Roma samtidigt vunnit sina två spelade bortamatcher med totalt klara 5-0 i målskillnad.

Att tippa en vinnare i mötet AC Milan – AS Roma är alldeles för osäkert att betta på enligt oss. Men däremot känns ett BLGM spel betydligt säkrare som speltips. Vi tippar därför att båda lagen gör mål till oddset 1.53 @ ComeOn!

Vi har även tippat dagens trippel i den engelska Premier League fotbollen!

Gratis Pizza + 400 kr!

Passa nu på och få en pizza levererad hem till dörren samtidigt som du får 400 kronor i bonus av ComeOn. Allt är ditt vid öppnande av spelkonto och när du har gjort en första insättning på 100 kronor.