Idag har vi en härlig Söndagsfeeling. 3 matcher väntar i Premier League och det ska bli skönt att bänka sig inför en heldag. Två förväntade topplag finns med på kupongen då vi tar ut vår trippel. Men kommer de kamma hem 3 poäng?

Kolla in: söndagens (1 oktober) matcher du kan se gratis via live streaming.

Arsenal – Brighton (1)

Arsenal har bra form och har 5 vinster och 1 oavgjord på de 6 senaste. Man smyger med i tabellen som lite underdogs. Problemet tidigare har varit att hålla en jämn nivå under hela säsongen. Vi tror inte att man ska räkna bort ”The Gunners” för tidigt i kampen om titeln. Matchen borta mot Chelsea var ett styrkebesked då bortaspelet varit katastrof sista tiden. Hemma har man 3 raka segrar den här säsongen och Brighton fixar man av bara farten.

Everton – Burnley (1)

Everton har haft ett tufft spelschema inledningsvis av säsongen där topplag efter topplag har matchats. Burnley har en stark defensiv och laget har endast förlorat en match den här säsongen. Tyvärr tror vi att man åker på en plump till när man gästar Goodison Park. Everton är normalt sett väldigt hemmastarka vilket gör att vi tror på hemmaseger här.

Newcastle – Liverpool (x)

Liverpool har skapat väldigt mycket målchanser i sina matcher men man har haft förtvivlat svårt att sätta dit bollarna. I nästan alla matcher har man vunnit statistiken i antal målchanser. Nu möter man ett svårspelat Newcastle på S:t James Park. ”Skatorna” har 2 vinster och 1 förlust den här säsongen. Historiskt sett har Liverpool haft svårt borta mot Newcastle och delat pott känns inte helt omöjligt.

Kupongens odds:

Arsenal Brighton – 1 odds 1.25
Everton – Burnley 1 odds 1.66
Newcastle – Liverpool X odds 4.05

Totalt odds: 8.40 lämnas in hos Unibet

Ett tips! Spela och titta på söndagskvällens toppmatch i Serie A mellan AC Milan – AS Roma!

odds unibet