Ikväll möter Holland – Sverige i den sista VM-kval matchen. Matchen startar 20.45 och fram till dess finns det ett supererbjudande där man kan tippa på seger för Sverige till 15 x pengarna!

Holland – Sverige speltips

Vid det här laget vet vi förutsättningarna. Enda sen i Lördags när Sverige hade den där magiska aftonen hemma mot Luxemburg där man vann med 8-0 har det i princip varit klart att man kommer ta sig till playoff. Tyvärr blev det klart att Sverige inte kommer bli seedat om man når playoff vilket kommer innebära riktigt tufft motstånd. Antingen Danmark, Italien, Kroatien eller vinnaren av Portugai och Schweiz. Det känns otroligt svårt oavsett vilket av lagen det blir.

Det finns en liten chans att Sverige kan vinna gruppen men då måste Frankrike tappa poäng hemma mot Vitryssland  samtidigt som Sverige vinner över Holland borta. Det känns inte speciellt troligt. Inte speciellt troligt är det heller att Sverige förlorar med mer än 6-0 borta mot Holland vilket skulle innebära att man även missar playoff. Däremot oavsett så känns det kul att tippa Sverige ikväll som vinnare. Inte för att det kanske är helt logiskt men det är svårt att tippa emot en sådan här afton. Dessutom har vi hittat ett supererbjudande på svensk seger som ger hela 15 gånger pengarna.

Vi kommer tippa att Sverige vinner över Holland borta till 15 x pengarna @betfair

holland sverige förhöjt odds

Spana här in fler fina erbjudanden på Sveriges VM-kval.

Svensk startelva

Sverige ställer upp med exakt samma startelva som i Lördags mot Luxemburg. Det innebär följande manskap:

Robin Olsen
Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson
Victor Claesson, Sebastian Larsson, Jakob Johansson, Emil Forsberg
Marcus Berg, Ola Toivonen

Det ska bli intressant att se hur vi kan stå upp mot Holland då det är en stor skillnad på kvalitet spelare för spelare om man jämför med Luxemburg. Robben har som till vardags spelar i Bayern München har gått ut och sagt att det är kört inför mötet. Dick Advocaat lär inte vara nöjd med det uttalandet. Som tränare måste man tro på det och gå för det i alla lägen. Det holländska landslaget har många gånger haft interna stridigheter genom åren. Inte minst nu när resultaten gått emot också. Matchen ikväll kan vara Arjen Robbens sista om det inte blir 7-0 eller mer vill säga. Vi räknar helt klart med att Holland kommer sätta tokoffensiv från början. Givet är att man startar med 3 forwards och kommer dessutom att trycka upp sina ytterbackar första kvarten. Kan vi bara stå emot trycket inledningsvis så tror jag att vi har goda chanser att vinna den här matchen!

Sverige mer än godkänt

På förhand hade vi svårt att se att Sverige skulle klara sig vidare ur den här gruppen. Med lag som Frankrike, Holland och Bulgarien kändes det väldigt svårt. Lägg där till en Zlatan Ibrahimovic som tackade för sig i landslaget så förstår man hur höga oddsen var för att vi skulle lyckas. Men man måste lyfta på hatten och säga att vår nya förbundskapten fått igång vårt svenska landslag. Inte bara resultaten utan spelet har varit väldigt bra. Jag minns hur bra vi spelade mot Frankrike borta och borde ha kunnat få med oss något mer från den landskampen. Visst vi har haft marginaler med oss med sena mål i olika matcher, men bra lag har flyt också. Klarar vi av att ta oss till playoff så får vi invänta lottningen. Oavsett om vi därefter åker ut eller inte så känns det som att Sveriges landslag får godkänt. Vi har börjat bygga något bra för framtiden. Givetvis kommer besvikelsen att vara stor om vi inte når EM men helt klart är att Sverige presterat över förväntan hittills i den här svåra gruppen. Nu hoppas vi på en toppenmatch ikväll och ett bra självförtroende inför kommande playoff.

Holland Sverige Live Stream

Holland Sverige visas av kanal 5 ikväll och har matchstart 20.45. Sändningen börjar redan 19:00. Har du inte möjlighet att se matchen på tv och kanske befinner dig på resande fot eller i utlandet så finns det en annan möjlighet att se Nederländerna – Sverige live stream. Många letar efter bra stream till matchen och är du ute i god tid så är det inga problem att skaffa sig ett konto för att kunna se matchen på nätet.

Sverige – Malta U21

Förutom vårt herrlandslag så spelar U21 match idag mot Malta. Den matchen kan du se direkt på nätet i din dator, mobil eller surfplatta. Sverige – Malta U21 ser du via livestreaming hos tvkanalen CMore. Den matchen kan du se utan att behöva betala något för det. Du tecknar ett abonnemang som räcker i 2 veckor utan bindningstid eller uppsägningstid. Ett perfekt tillfälle att registrera sig idag och se Sveriges U21 match där frön till vår framtid gror.

Nu kör vi Sverige! Enda in i kaklet! In med bollen i mål!