Ännu en spännande Premier League helg! Vi fokuserar den här lördagens speltips 21/10 på ett dubbelodds med Manchester United och Manchester City i huvudrollerna.

Manchester x2

Vi börjar med att titta närmare på Manchester City’s hemmamatch mot Burnley i dagens Premier League fotboll. Vi har tidigare under veckan skrivit om matchen i vårt Stryktipsförslag för vecka 42, och precis som i vår analys där så tror vi starkt på en hemmaseger för Manchester City. Vi gör dock en kortare sammanfattning här av vad vi skrev. Därefter tar vi upp Manchester United’s bortamöte med Huddersfield vilket fullbordar dagens speltips på en dubbel.

Manchester City – Burnley

Matchstart och spelstopp klockan 16:00!

City har en makalös fin form och Pep Guardiola har format ett lag som för tillfället ser i det närmast oslagbara ut. Inte bara att man vinner matcherna utan man gör det också oftast med stora siffror. Manchester City leder ligan och är i överlägsen ledning när det gäller antalet gjorda mål med sina 29 pyttsar på åtta ligaomgångar. Det är hela 8 mål fler än tvåan Manchester United och till trean Tottenham skiljer det 14 mål framåt. I antal insläppta mål ligger man tvåa bland lagen med 4 mål bakåt jämfört med United’s 2..

Burnley har inte alls varit dåliga och radat upp fina resultat på sistone även om det kanske blivit lite väl många oavgjorda för att hänga med uppe i toppen av tabellen på allvar. Men en sjunde placering och mersmak på mer är nog över de flestas förväntningar så här långt för det tvåfaldiga engelska mästarlaget. Hade matchen spelats på Burnleys hemmaarena Turf Moor hade man kanske haft en chans idag men när det nu är spel på Etihad Stadium i Manchester som gäller lär det bli för tufft att ta poäng.

Matchtips: Etta (1).

Huddersfield – Manchester United

Matchstart och spelstopp klockan 16:00!

United har fortsatt sin fina svit med förlustfria matcher. De har inte förlorat en enda match sedan 8 augusti vilket innebär att man är obesegrade i både ligan och Champions League hittills den här säsongen. Tidigare i veckan tog man 3 viktiga poäng i Champions League’s gruppspel borta mot Benfica som man vann över med 0-1. I Premier League har mål målskörden framåt (21 mål )varit väldigt god även om det bleknar något i jämförelse med derbykollegan City’s antal. Men defensivt är man starkast av alla med bara 2 insläppta bollar på de åtta första matchomgångarna. Så med andra ord ska det till ett extremt vasst anfall av Huddersfield idag för att spräcka United’s nolla bakåt idag. Eller så ska någon av Man United’s backar, eller målvakt, göra ett katastrofalt dåligt ingripande denna eftermiddag.

Men precis som vi också skrev i veckans stryktipsförslag till helgen så finns det några få skrällvarningsklockor för den här matchen. Det kan vara ett aningen tröttkört United som återigen måste bege sig ut på resande fot vilket kan tära på spelarna. Det är oftast i ett tufft spelschema innehållandes viktiga Champions League matcher med långa resor som de flesta skrällarna kommer till. Dessutom är det förstås något olyckligt att United även har en drös spelare på skadelistan. Som tur är har man ändå fortfarande ett starkt spelarkapital att använda sig av som normalt får börja på bänken i andra matcher. Och vi tror ärligt talat att det ska räcka för att bräcka Huddersfield idag som visat upp allt annat än bländande fotboll på sistone.

Huddersfield ligger på trettonde plats i Premier League tabellen och har radat upp sex matcher utan vinst varav fyra av dem är förluster. På dessa sex matcher har man lyckats göra endast ett enda ynka mål! Det säger allt om formen hos Huddersfield som verkar vara helt under isen just nu. Som sagt, det är i sådana här matcher som skrällarna kan slå till när man minst anar det. Men Mourinho är en luttrad herre och är van att hantera sådana här förhållanden och gör bara han och alla spelarna i United sitt jobb idag ska det innebära att Manchester laget vänder hemåt ikväll med alla 3 poängen.

Matchtips: Tvåa (2).

Dubbelspelet

Vad blir då oddset för detta dubbelspel (kombinationsspel) på Manchester lagen som vinnare i sina respektive matcher. Jo högsta dubbeloddset har vi fått tag i hos Unibet som ger oss totalt 1,63 gånger pengarna tillbaka vid vinst.

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus

Speltips Premier League 21 oktober

Mer intressant denna helg!

Du måste bara läsa några till av våra artiklar som vi skrivit ihop inför helgen där du kan både titta på fotboll gratis via streaming denna helg och marknadens bästa vinstboost vid spel på amerikansk sport!