På Lördag har vi en otroligt härlig stryktips att se fram emot med flera topplag på kupongen. Chelsea, Arsenal, Liverpool och Manchester City finns alla med på kupongen och det hör inte till vanligheterna. 6 Premier League matcher finns med och 7 från The Championship, precis som det ska vara!

Stryktipsförslag vecka 43

R-9-0-222 (11)

Vi tar ut 4 säkra matcher som vi tror på och diskuterar dem kort här. Veckans systemspel är R-9-0-222. Sitter de 4 säkra matcherna så är det minst 11 rätt på en utskriven rad. Systemspelet kostar 222 kronor.

Match 2. Arsenal – Swansea (1)

Arsenal går från klarhet till klarhet och formen känns stigande. Welbeck, Mustafi och Carzola är skadade och kommer missa matchen. Martin Olsson har problem med en knäsena och det är fortfarande okänt hur allvarlig den skadan är. Bony har också problem med ett knä och här vet vi inte heller om han kommer kunna delta på Lördag. Hemma har Arsenal 7 segrar, 0 oavgjorda och 0 förluster hittills den här säsongen. Det är bortaspelet som varit det stora problemet en längre tid för ”Gunners”. Annars hade man garanterat varit med i den absoluta toppen. Här vinner man av bara farten. Säker etta!

4. Liverpool – Huddersfield (1)

Liverpools form har inte varit speciellt bra sista tiden. Endast 1 seger på de 5 senaste matcherna. Hemma förlorar man dock sällan men har kryssat alldeles för mycket den här säsongen. Huddersfield var en frisk fläkt i inledningen av säsongen. Precis som det brukar vara för nykomlingar men det har framförallt varit på deras hemmaplan. Starkt att slå Manchester United hemma vilket vi varnade för i Stryktipsförslaget vecka 42. Kan man skrälla igen? Nej vi tror inte det då bortaspelet har haft mer att önska. Säker etta!

5. Watford – Stoke (1)

Watford har fått sin bästa start på länge och det trots att man haft ett rätt så tufft spelschema. Laget parkera på 6:e plats i tabellen och var väldigt länge nära på att skrälla borta mot Chelsea senast. Laget är fysiskt starka och väldigt tunga att möta. Stoke har haft en tuff start på säsongen och går inte riktigt att känna igen. Endast 2 vinster på 9 matcher gör att man ligger farligt nära nedflyttningsstrecket. Det är så klart tidigt på säsongen än men där nere vill man såklart inte vara. Stoke är alltid bättre hemma än borta och i bortaspelet i år har man ännu inte vunnit. Ettan är inte självklar men känns ändå kul och bra som är streckad till 54 % i dagsläget

10. Cardiff – Millwall (1)

Starkt hemmalag mot svagt bortalag. Nykomlingen Millwall vann visserligen senast men det var efter en riktig bonkar-match hemma mot Birmingham där man fick slita till sig segern. Millwall har gjort det okej såhär långt men nu väntar serietvåan Cardiff och då kommer det bil oerhört att få med sig några poäng. Cardiff har ambition att nå Premier League igen och hittills så är man med i toppen i svåra The Championship. Ska man orka en hel säsong så bör man vinna den här typen av matcher när mittenlag väntar på hemmaplan. Säker etta!

Såhär ser vårt stryktipsförslag vecka 43 2017 ut i sin helhet. Gillar du att tippa så kan du läsa vidare här om Stryktipset.

Kommentarer om stryktipsförslaget vecka 43

  • Veckans säkraste anser vi att Arsenal är hemma mot Swansea
  • Skrällen tror vi att Bournemouth kan stå för hemma mot Chelsea. Chelsea har inte varit lika stabila den här säsongen. Man har gjort mycket mål framåt men man har också släppt in en hel del. Med förlusten borta mot Crystal Palace i färskt minne så vågar vi inte spika här. Se även upp för West Bromwich. När man minst anar det kommer det en förlust för heta Manchester City.
  • Ingen jackpot den här veckan, men så väl löning som roliga matcher på kupongen borde bädda för en fin omsättning

Ja då ses vi på  Lördag igen.. nånstans..

Vi ses på Lördag