Stryktipsförslag vecka 44 är på plats! Ingen vidare lycka förra veckan då vi endast prickade in 2 av 4 säkra matcher. Samma system den här veckan och förhoppningen är alltid på topp inför helgen. TIpskupongen vecka 44 ser inte helt omöjlig ut. Enbart brittiska matcher på kupongen vilket vi uppskattar. Stoke och Millwall förstörde dagen för oss senast. Den här veckan har vi tagit ut 4 säkra hemmalag som fixar biffen åt oss på Lördag. Mot 13!

Läs också gärna våra enskilda speltips på Premier League matcherna Newcastle – Bournemouth och West Ham – Liverpool.

Match 3. Newcastle – Bournemouth (1)

En nionde plats i tabellen är starkt av en nykomling. Newcastle har haft problem i bortaspelet men hemma på S:t James Park har man 3 vinster och 1 oavgjord på de 4 senaste. Bournemouth som ligger nästsist i tabellen kommer få det jobbigt även här. Bortaspelet har gått knackigt och ettan känns rejält motiverad på kupongen. Vi spikar ”skatorna”.

Match 6. Aston Villa – Sheffield Wednesday (1)

Två gamla klassiska storlag möts på Villa Park. Aston Villa kunde knyta åt sig en hel del rutin genom att värva John Terry från Chelsea inför den här säsongen. Man skrev ett ettårskontrakt med chelseaikonen och även om man inte är ett topplag i dagsläget så ser man stabilare ut än vad man gjorde förra säsongen. Sheffield Wednesday ligger på en 14:e plats i den jämna tabellen. Endast 3 poäng bakom Villa. Ingen seger på de 6 senaste i bortaspelet och 3 raka förluster där gör att Villa får bära favoritskapet. Hemma på Villa Park är det många lag som gått bet inledningsvis den här säsongen och ettan känns bra!

Match 9. Derby – Reading (1)

7 raka utan förlust och kanonform på Derby som klättrat upp till en 4:e plats i tabellen. Reading svaga just nu och har även problem ekonomiskt. Det har varit väldigt turbulent i klubben senaste tiden. Skador och avstängningar har lett till svaga resultat och det ska till något alldeles extra här om man ska rå på formstarka Derby borta. Vi spikar ettan som tipsets säkraste!

Match 11. Millwall – Burton (1)

Millwall förstörde delar av dagen förra veckan för oss. Men nu har vi läst in oss lite på laget och på pappret ser startelvan bra ut. Smith, Shittu, Beevers, Lowry; Henry, Trotter, Abdou, Taylor; Henderson och Wood är några av klasspelarna i truppen. Millwall är också ett typiskt hemmalag. 4 vinster på de 5 senaste med fanatiska fans som en tolfte spelare i ryggen. Millwall får tipset mot ett mediokert Burton.

 

Kommentarer Stryktipset

  • Veckans stryktipsförslag bygger på r-systemet R-9-0-222 som erbjuder 11 rättsgaranti
  • Veckans säkraste match anser vi att Derby är hemma mot Reading
  • Skrällen tror vi att Burnley kan stå för borta mot Southampton. Burnley är normalt bättre hemma än borta men får man bara till det så är tvåan ett måste att ha med på kupongen. Alldeles för lågt streckade i våra ögon.
  • Ingen jackpot på stryket den här veckan.

Har ni några kommentarer om stryktipsförslaget för vecka 44 så kommentera gärna!

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans!