Det är full omgång av Premier League i helgen och idag har vi hittat en bra ”rek” i Newcastle som tar emot Bournemouth hemma på S:t James Park.

Varför tror vi på Newcastle?

Det är egentligen 3 saker som gör att vi tror på ”skatorna” idag.

  1. För det första börjar man växa in i Premier League kostymen som nykomling. Man har vant sig vid tempot och har skaffat sig erfarenhet nu efter 10 spelade omgångar. Det gör att man vet vad som väntar när man kliver ut på planen idag.
  2. Hemmaformen är väldigt bra för tillfället. 3 vinster och 1 oavgjord på de 4 senaste hemmamatcherna gör att man har ett bra självförtroende på S:t James Park. Dessutom har bortalaget Bournemouth haft det lite kämpigt i bortaspelet även om man lyckades slå Stoke i den senaste bortamatchen.
  3. Skadeläget ser helt okej ut för Newcastle men desto värre är det för Bournemouth som förmodligen kan räkna bort följande spelare: Rhoys Wiggins, Tyrone Mings, Ryan Fraser, Junior Stanislas, Brad Smith, Benik Afobe och Adam Federici.

Speltips

Vårt speltips blir den raka ettan på hemmalaget. Benitez kan i princip välja spelare ur en skadefri trupp.  Vi har även tagit med Newcastle som en spik på stryktipsförslaget vecka 44. Oddset på hemmaseger är 2.00 vilket känns väldigt bra i sammanhanget. Bournemouth har problem med målskyttet och de matcher vi sett hittills så har man haft väldigt svårt att komma fram till bra lägen sista tredjedelen. Vårt speltips blir således en rak etta på Newcastle.

En etta på Newcastle – Bournemouth till oddset 2.00 lämnas in hos bet365

bet365

Newcastle Bournemouth har matchstart 16.00 och visas av Viasat Sport Premium och Viaplay. Det är den enda matchen som visas från Premier League klockan 16.00 pga tv rättigheterna.

Kolla även in  Newcastle – Bournemouth och West Ham – Liverpool.