Nattens NHL tips torsdag 9 november (9/11) är siktet inställt på New York Rangers – Boston Bruins. Kl. 02:00 tidig torsdagsmorgon svensk tid är det nedsläpp!

Läs kommande natts NHL speltips 10/11 här!

Nattens NHL matcher 9/11

01:30 Toronto Maple Leafs – Minnesota Wild
02:00 New York Rangers – Boston Bruins
04:30 San Jose Sharks – Tampa Bay Lightning

Speltips New York Rangers – Boston Bruins

New York Rangers har tagit sig ordentligt i kragen på sistone och spottat upp sig rejält i NHL hockeyn. Inledningen av den här NHL-säsongen var allt annat än rolig för Rangers. Sju förluster på de första åtta matcherna var en katastrofal säsongsstart och mörkret var totalt. Men nu åtta matcher senare är laget på väg upp mot det hägrande slutspelsstrecket. Fyra raka segrar har man inför mötet med Boston Bruins. Med det nya självförtroendet är man så klart på jakt efter den femte raka vinsten inatt.

Svenskarna har bidragit till vändningen

Svenskarna, målvakten Henrik Lundqvist samt anfallarna Jesper Fast och Mika Zibanejad är alla nyckelspelare i New York Rangers. Deras förbättrade spel och produktivitet på sistone är definitivt en av anledningarna till vändningen. Mika Zibanejad är till och med bäste poängplockare i laget för tillfället med totalt 8 mål och 9 assist. 3 av dessa assist bidrog han med i den allra senaste matchen Rangers spelade häromnatten mot Columbus. Kan det kanske bli ytterligare några poäng från hans klubba inatt mot Boston Bruins? Det är nog inte alls omöjligt med tanke på den härliga form han befinner sig i just nu.

Boston sämre bortalag

Nattens motståndarlag och tillika bortalag Boston Bruins är något oförutsägbara då de varierar sina prestationer hela tiden. Tre raka hemmamatcher har man spelat inför nattens bortamatch och resultatet har blivit två vinster och en förlust. Då kan man inte påstå att formen är dålig precis men tittar vi på facit för bortaspelet så vittnar det om en lite jobbigare uppgift inatt. Boston har förlorat tre av fyra bortamatcher hittills denna säsong.

Boston drabbat av skador

Bortalaget Boston Bruins dras med en hel del skador i laget och det är är förstås ett avbräck i nuläget. Skadade Boston spelare är; Noel Acciari, David Backes, David Krejci, Brad Marchand, Adam McQuaid och Ryan Spooner. Dessutom är målvakten Anton Khudobin ett osäkert kort. I hemmalaget New York rangers är det desto gladare miner angående skadefronten då endast Cristoval Nieves har varit sjuk de senaste dagarna.

NHL tipset 9/11 New York Rangers – Boston Bruins: New York vinner matchen till oddset 2,30 @ NordicBet!

NordicBet erbjudande100 % BonusFå 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel!Hämta Bonus

 

Se höjdpunkterna i detta YouTube-klipp från New York Rangers senaste 5-3 seger över Columbus Blue Jackets för några dagar sedan.