Vi rekar första matchen ut i Nattens NHL tips 10/11 New Jersey Devils – Edmonton Oilers. Nedsläpp kl. 01:00 och vi säkrar upp med ett dubbelchans-spel. Och du vet väl om att du numer kan streama all NHL live direkt på bet365 här >>.

Den spelare  matchen som fångar vårt största svenskintresse är 19-årige anfallaren Jesper Bratt i New Jersey Devils. Med näst flest ihopspelade poäng bland spelarna i laget har han i denna unga ålder kommit att bli Sveriges största hockeylöfte i nutid. Många jämför hans potential med legenderna Peter Forsberg och Mats Sundin, och det är stort om något!

Nattens NHL matcher 10/11

Matcherna spelas tidigt under morgonen den 10 november och kan alla ses på antingenbet365 eller Viaplay. En av matcherna spelas på kvällen svensk tid så kanske läge för lite kvällshockeymys från NHL också!?

01:00 New Jersey Devils – Edmonton Oilers
01:00 Philadelphia Flyers – Chicago Blackhawks
01:30 Montreal Canadiens – Minnesota Wild
02:00 St. Louis Blues – Arizona Coyotes
03:00 Calgary Flames – Detroit Red Wings
04:00 Anaheim Ducks – Vancouver Canucks
04:30 Los Angeles Kings – Tampa Bay Lightning
20:00 Colorado Avalanche – Ottawa Senators

Speltips New Jersey – Edmonton

Gårdagens NHL speltips på matchen New York Rangers – Boston Bruins satt som ett smäck! Vi tippade där seger för hemmalaget och resultatet blev tidigare i natt/morse (när detta skrivs) 4-2. Återigen fick vi se en assist från svensken Mika Zibanejad för Rangers vilket är kul!

När det gäller New Jerseys match mot Edmonton har vi ett närapå upp- och nervänt läge tabellplaceringsmässigt. Nattens hemmalag New Jersey Devils håller till bland topplagen i NHL’s östra konferens medan bortalaget Edmonton Oilers ligger näst sist i den västra konferensen.

En av anledningarna till New Jerseys fina fjärdeplacering så här långt stavas Jesper Bratt. Den svenske tonåringen har gjort formidabel succé med sina 7 mål och 6 assist på fjorton matcher. Nästan en poäng per match. En uppmaning är att hålla ett extra öga på hans framfart även i kvällens möte med Edmonton.

Dessvärre för New Jersey startade man säsongen ännu bättre än vad dagens tabellplacering anger. Laget har nu tre raka förluster inom loppet av bara en vecka? Samtidigt har Edmonton hittat närmare till sitt spel som man strävat efter en tid. Två vinster på tre matcher senaste veckan inger hopp i laget om att fortsätta den påbörjade resan uppåt i tabellen. De helt skilda tabellägena lagen emellan och deras motsatta formkurvor skapar en mycket spännande ingrediens inför mötet.

Jag tror trots allt att spel på hemmaisen i Prudential Center i Newark, tillsammans med att New Jersey Devils ändå i grunden är ett så pass starkt lag, gör att en fjärde förlust på raken känns osannolik. Men underliga saker har hänt förut. Så vågar inte riktigt tro helt fullt ut på att New Jersey kommer vända på förlusttrenden och återigen ge sig in i toppstriden i Eastern Conference. Därför spelar vi ett något säkrare betting-alternativ i form av dubbelchans.

NHL Speltips 10/11 New Jersey – Edmonton: Det blir antingen hemmavinst eller oavgjort i matchen (1X) till oddset 1,61 @ NordicBet.

NordicBet levererar!

NordicBet har massivs av ständigt framtagna odds kampanjer på hockey och är dessutom officiell partner till Champions hockey League varvid de direktsänder matcherna via CHL Live Stream direkt på hemsidan för sina medlemmar.