Vinstrekarna på NHL radas upp på löpande band! Nattens NHL speltips gav vinst för femte tipset i rad. Inatt ett dygn senare jagar vi vidare mot sjätte…

NHL matcher 14/11

Matcherna direktsänds på ViaPlay (Viasat Hockey).

01:00 Carolina Hurricanes – Dallas Stars
03:00 Calgary Flames – St. Louis Blues

Kort om förra vinstreken

Precis som vi nämnde i vårt speltips på matchen Anaheim Ducks – Tampa Bay Lightning 13/11 så visade hemmalaget att formen är i antågande och stod faktiskt upp riktigt bra mot serieledarna Tama Bay. Kul var att vi fick se formstarka svensken Jakob Silfverberg i Anaheim Ducks kvittera i andra perioden. Det bidrog till att göra matchen så där jämn och spännande som man vill ha en NHL match.  Tillslut blev dock bortalagets starka spel dem ändå övermäktiga. Tampa kunde avgöra i tredje genom J. T. Brown’s rappa dragskott rakt upp i krysset på målvaktens plockhandsksida. Målet betydde 1-2 och då det inte blev fler mål i matchen så var vinstpengarna säkrade ännu en gång.

Vi testas!

Inatt sätts vi verkligen på prov. Det finns bara två matcher att välja emellan vilket förstås begränsar möjligheterna till intressanta spelalternativ. Men ett alternativ är ju också att avstå från att tippa på NHL kommande natt. Men bla bla bla, inga undanflykter, nu kör vi!

Speltips Carolina Hurricanes – Dallas Stars

Vårt val faller på den första NHL matchen som spelas inatt Carolina Hurricanes – Dallas Stars. I vårt rekande av mötet uppstod flera olika tankar kring vad vi skulle lägga fokus på i speltipset.

Men det var en intressant sak som vi tyckte stack ut jämfört med alla andra iakttagelser vi gjorde. Nämligen den att Dallas har en riktig poängmaskin i svenske backen John Klingberg. Han är poängkung i Dallas med totalt 18 poäng (4 mål och 14 assist) på 16 matcher.

Även senast när Dallas var i farten tidigt i lördags morse gjorde herr Klingberg poäng genom att göra första målet i 5-0 matchen mot New York Islanders. I och med att Klingberg spelar i förstafemman, där han bildar backpar med stjärnskottet 23-åriga finländaren Esa Lindell, så är chanserna stora att vi får se nya poäng av honom även inatt.

Annars när det gäller matchens utgång i Carolina Hurricanes – Dallas Stars tror vi på en jämn historia. Carolina har ett bedrövligt hemmafacit med bara två vinster och fem förluster den här NHL säsongen. Dallas har exakt samma siffror när det gäller bortaspelet.

Därför ansåg vi risken i några av våra övriga spelmöjligheter som exempelvis ”vinnare i matchen”, ”matchresultat” eller ”totalt antal mål” vara för stor. Däremot ett spel på att Dallasspelaren John Klingberg gör minst 1 poäng i matchen mot Carolina känns betydligt bättre!

NHL Tipset 14/11: John Klingberg (Dallas Stars) gör minst 1 poäng. Odds 1,62 NordicBet. Kom igen nu och låt det bli en femte rak NHL-spelvinst inatt!

[table id=16 /]

NordicBet levererar!

NordicBet har massivs av ständigt framtagna odds kampanjer på hockey och är dessutom officiell partner till Champions hockey League varvid de direktsänder matcherna via CHL Live Stream direkt på hemsidan för sina medlemmar.