Det är lillördag och det firas in med ännu en kväll full med Champions League fotboll! Vi rekar här Basel – Manchester United men du kanske också blir nyfiken på vårt speltips inför mötet Qarabag – Chelsea!?

Tippa Basel – Manchester United

Det här är en match som gäller massor! Särskilt då för Basel eftersom de krigar om den åtråvärda andraplatsen i gruppen med CSKA Moskva. Båda dessa lag har för närvarande spelat ihop 6 poäng var när nu den näst sista gruppspelsomgången i Champions League ska spelas. Det är alltså bara 6 poäng kvar att spela om så i den här gruppen kommer spänningen troligen ligga kvar tills sista omgången om ett par veckor. Men även Manchester United kan inte slappna av helt ännu trots att man leder gruppen klart på 12 poäng och bättre målskillnad än de övriga lagen. Dock är det mer i teorin som hotet uppstår då målskillnaden jämfört med de andra lagen ändå högst troligen är för stor oavsett om United skulle förlora sina två kvarstående matcher. Däremot tror jag inte på något vis att manchester United tar lätt på uppgiften ikväll. Man vill nog döda gruppen ikväll, eller åtminstone döda kampen om förstaplatsen, genom att plocka hem en vinst mot Basel.

Speltips Basel - Manchester United

Basel hade läget under kontroll

Basels förlust hemma mot CSKA Moskva med 1-2 i förra omgången kan visa sig bli kostsam för Schweizarna i slutändan. Matchen innan det så var det ombytta roller när Basel på bortaplanen i Moskva lyckades vinna med 0-2. Basel hade i det läget allt i sina egna händer och hade därmed ett stort psykologiskt övertag inför returen. Men Basel lyckades uppenbarligen inte förvalta det övertaget. Fortsättningen hänger nu i allra högsta grad på kvällens resultat och hur den sista omgångens matcher slutar.

Svenskintressen

Kul är att vi med stor sannolikhet får se tre svenskar på planen samtidigt ikväll i matchen Basel – Manchester United. I Basel spelar 23-årige mittfältaren Alexander Fransson och har gjort det bra så här långt. Han seplade i stort sett hela matchen i 5-1 vinsten mot Sion i ligan i lördags. Och vi hoppas få se honom från start även mot Manchester United ikväll.

Men största intresset rör ändå Zlatan Ibrahimovics återkomst från skadeuppehållet. Han Har mer eller mindre blivit lovad att få hoppa in 20-25 minuter i kvällens match. Och vi kommer också säkert få se Victor Nilsson Lindelöf i Uniteds startelva denna lillördagsafton. Som grädde på moset kommer vi nog också få se Paul Pogba från start!

Speltips Basel – Manchester United: Manchester United är normalt två nummer större än Basel och med tanke på att både Zlatan och Pogba är tillbaka i laget är laget inte precis sämre nu än tidigare. Vi tippar således Manchester United som vinnare i matchen till oddset 1,96 hos betsafe!

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus

Tippa gratis på CL hos Unibet

Unibet kör en fantastisk kampanj där du får tippa gratis på Champions League med chansen att vinna riktiga pengar. 250.000 kronor är garanterat i prispotten och det finns en liten chans att vinna 1 miljon kronor. Vårt artikel beskriver hur du deltar i kampanjen och vad du behöver göra för att ha chans på vinstpengarna.

tippa champions league