Tisdag 5 december (5/12) innebär hockeydags i Champions Hockey League (CHL) och vi ser fram emot vad Brynäs och Växjö kan göra i de första kvartsfinalerna idag! När vi nu inleder kvartsfinalrundan har vi bra två svenska lag kvar. Brynäs möter ikväll tjeckiska Trinec borta som ju slog ut Malmö i åttondelsfinalen. Växjö har tagit sig ner till Schweiz för spel mot Bern.

100 kr gratis på Champions Hockey League

Spela gratis live odds på CHL när du tittar på matcherna som direktsänds via CHL live stream på dator, mobil och surfplatta hos NordicBet!

CHL matcher 5 december

17:00 Trinec – Brynäs
18:00 Jyväskylä – Kometa Brno
19:15 Liberec – Zurich
20:00 Bern – Växjö

Speltips Trinec – Brynäs 5/12

Trinec som ligger 3:a i den tjeckiska hockeyligan Extraliga blir en riktigt nöt att knäcka för Brynäs. Två kvartsfinalmatcher ska spelas mellan dem första mötet alltså sker i ikväll och returmötet blir hemma i Gavlerinken Arena nästa tisdag 12/12.

Brynäs jättelyft

Brynäs har inte haft någon bra säsong så här långt i SHL men nu på sistone har alla Brynäs fans kunnat se en total förändring. Laget har tagit sig upp från det absoluta bottenträsket i SHL-tabellen efter fyra raka 3-poängare varvid man nu ligger på säkrare mark på en tionde plats. I de tre första segrarna vann man mycket viktiga matcher mot de andra bottenkollegorna och därefter nu i senaste matchen tog man en riktig skalp då man besegrade självaste serieledarna Växjö. Formen är med andra ord väldigt god hos Brynässpelarna som ikväll ska försöka glädja sina fans ännu en gång genom att vinna över Trinec på bortaisen i WERK Arena i Trinec, Tjeckien.

Tipset

Vi tror på en tajt och relativt målfattig match mellan Trinec och Brynäs. Detta på grund av att både Trinec och Brynäs spelade två varsina väldigt jämna matcher i åttondelsfinalerna där tre av deras totalt fyra åttondelsmatcher slutade med uddamålsvinsten 2-1 och den fjärde slutade 3-2. Vi tänker oss ett liknande scenario idag.

CHL-tipset på matchen Trinec – Brynäs blir därför att det kommer sluta med under 4,5 mål till oddset 2,01 @ NordicBet!

Du får för sjutton inte heller missa årets Casino Adventskalender 2017!