Se Arsenal – West Ham via EFL Cup Live Stream utan kostnad när de möts i dagens ena kvartsfinal 19 december i Carabao Cup vilken också heter EFL Cup eller Engelska Ligacupen. Bara olika namn på samma cup. Matchstart sker klockan 20:45! Dagens andra kvartsfinal är Leicester – Manchester City.

Carabao Cup: Streama live och spela på odds hos bet365 och unibet!

Speltips Arsenal – West Ham

Det var bara en knapp vecka sedan West Ham gästades av Arsenal i ligaspelet och då slutade mötet oavgjort 0-0. Nu är det kvartsfinal i Carabao Cup som gäller och vi har anledning att tro att det blir ett lika tufft möte som senast.

Arsenal…

Arsenal har inte övertygat på sistone med en vunnen och två oavgjorda matcher på de tre senaste mot i tur och ordning; Southampton 1-1, West Ham 0-0, Newcastle 1-0. Och som du ser har Arsenal bara gjort 2 mål på tre matcher vilket inte är särskilt likt det annars så offensiva Arsenal.

West Ham…

West Ham har kammat hem två vinster och spelat en oavgjord på sina tre senaste ligamatcher. Nu allra senast blev det till och med en 0-3 seger över Stoke på bortaplan vilket var starkt för ett lag som precis påbörjat sin resa upp ifrån tabellbotten i Premier League.

Underspel på antal mål

Vi på Svenskt Spel tror att Arsenal – West Ham blir en tajt och tuff kvartsfinal med få mål gjorda. Vårt speltips: Totalt under 2,5 mål i matchen till ett oddset 2,25 @ Unibet.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2017-12-19 kl. 08:17 men kan komma att ändras.

[table id=unibet500 /]

Spela Gratis på El Clásico