Leicester – Manchester City speltips och EFL Cup Live Stream presenteras härmed för kvartsfinalen i Carabao Cup (EFL Cup / Engelska Ligacupen) tisdag 19 december 2017. Både denna match och dagens andra kvartsfinal Arsenal – West Ham startar klockan 20:45.

Carabao Cup: Streama live och spela på odds hos bet365 och unibet!

Speltips Leicester – Manchester City

Premier League åttan Leicester hade en riktigt fin svit med fyra raka segrar i ligaspelet innan det blev ett ordentligt bottennapp hemma mot Crystal Palace för tre dagar sedan. Frågan är vad som hände? Kan det varit underskattning eller bara en riktigt dålig dag på jobbet? Visserligen fick Leicester sin värdefulla försvarare Wilfred Ndidi utvisad men den utvisningen kom inte förrän i 61:a spelminuten då det redan stod 0-2. Med tanke på att Ndidi är borta och att formen verkade försvinna i ett nafs kan det återigen bli en jobbig dag när man nu ikväll möter suveräna serieledarna.

Manchester City har vunnit i stort sett varenda match man spelat den här säsongen och benämns av många fotbollsexperter som kanske det allra bästa fotbollslaget i världen just nu. Kanske lite svårt att bedöma just det, men sådan styrka City visat upp! En enda förlust på spelkontot vilken kom mot Shakhtar i Champions League 2-1 på bortaplan och en oavgjord premiärmatch i Premier League mot Everton 21 augusti. Resterande är idel segrar! Nu gäller det en kvartsfinal i Carabao Cup och vi tror Manchester City åker hem till Manchester senare ikväll med semifinalbiljetten i sin ägo.

Tipset Leicester – Manchester City: Manchester City vinner matchen mot Leicester till oddset 1,46 @ Unibet.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2017-12-19 kl. 08:58 men kan komma att ändras.

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Spela Gratis på El Clásico