Dan före dopparedan 23 december bjuder på nästan en hel Premier League omgång och vi tippar kvällens sena match Leicester – Manchester United denna lördag 23/12. 

Matchen Leicester – Manchester United sänds på Viaplay med matchstart klockan 20:45. Läs också om hur du kan streama film gratis vilket är perfekt så här i juletider!

Missa för allt i världen inte att det spelas ett äkta El Clasico idag mellan Real Madrid och FC Barcelona redan klockan 13:00 . Du kan streama matchen utan kostnad också!

Dagens Premier League 23/12

13:30 Everton – Chelsea
16:00 Brighton – Watford
16:00 Manchester City – Bournemouth
16:00 Southampton – Huddersfield
16:00 Stoke – West Brom
16:00 Swansea – Crystal Palace
16:00 West Ham – Newcastle
18:30 Burnley – Tottenham
20:45 Leicester – Manchester United

Leicester – Manchester United

Ligaåttan Leicester gick rejält på pumpen senast när man mötte Crystal Palace hemma på King Power Stadium. Gästerna tog för sig ordentligt och vann med 0-3 vilket överraskade många då Leicester dessförinnan hade tagit fyra tunga skalper med vinster mot i tur och ordning; Tottenham 2-1, Burnley 1-0, Newcastle 2-3 och Southampton 1-4. Nu är det hemmavinst mot Manchester United som gäller och chanserna finns absolut med tanke på hur osäkert Manchester United agerat senaste tiden.

Manchester United åkte ur den Engelska Ligacupen, (Carabao Cup/EFL Cup) mot Championship laget Bristol City tidigare i veckan med buller och bång. José Mourinho och United spelarna blev tagna på sängen av Bristol City’s aggressiva spelstil och kämparanda. Man United var det något bättre laget av dem två men Bristol City ville mest denna afton och avgjorde med sitt 2-1 mål i tredje övertidsminuten. Därmed gick United miste om en semifinalbiljett i cupen som man vann förra året.

I ligaspelet har det heller inte sett övertygande ut för The Red Devils. Efter den tunga förlusten mot Manchester City den 10:e december har man visserligen vunnit två matcher. Men det har suttit hårt inne båda gångerna och vinsterna har inte blivit större än uddamålssegrar trots sämre motstånd som West Brom och Bournemouth. Nu liknar Manchester United alltmer sig själva som de var för ett år sedan då tveksamma insatser avlöpte varandra. Dagens bortamöte med Leicester blir en bra värdemätare för var United står någonstans och kanske samtidigt kan ge oss en fingervisning om vad vi kan förvänta oss av dem den närmaste tiden. Dock förväntar jag mig i alla falla idag att de gör mål mot Leicester, men även vice versa.

Speltipset: Båda lagen gör mål i matchen Leicester – Manchester. Odds: 1,85 @ betfair.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2017-12-23 kl. 13:07 men kan komma att ändras.

[table id=19 /]

 

Gratisspel värt 100 kr att hämta!

Förkorta väntan till julafton med lite sportspel! Varför inte hämta ett gratisspel värt 100 kr att använda på valfritt sportevenemang i dag? Bara anmäl dig under lucka 23 i NordicBet’s Julkalender och lägg ett kvalificerande spel för minst 100 kr (ett val med lägsta odds 1,50) så krediteras ditt gratisspel värt 100 kr omedelbart till ditt konto. Gratisspelet måste användas före midnatt!

Regler och villkor
 • Kampanjen pågår den 23 december från klockan 00.00 till klockan 23.59 (CET). Du måste anmäla dig till kampanjen innan du lägger ditt kvalificerande spel för att få gratisspelet.
 • Du måste lägga ett kvalificerande spel för minst 100 kronor till lägsta odds 1,5 i NordicBets oddssektion under kampanjperioden för att få ditt gratisspel värt 100 kronor. Det kvalificerande spelet kan läggas antingen före matchstart eller som ett LiveBet, på datorn eller i mobilen. Det kan vara ett singelspel eller ett kombispel, och om det är ett kombispel måste minst ett av valen vara till odds 1,50 eller högre. Det kvalificerande spelet går inte att lägga som ett systemspel och/eller som ett spel på marknaden LoveTheBet.
 • Du kommer att få ditt gratisspel värt 100 kr omedelbart efter det att du lagt ditt kvalificerande spel.
 • Gratisspelet aktiveras genom att markera rutan på spelkupongen innan spelet bekräftas. Om valet för gratisspel inte dyker upp på din spelkupong, vänligen uppdatera sidan och gör om ditt val.
 • Gratisspelet går att använda på valfritt event både på datorn och i mobilen, inklusive LiveBet. Om du inte använder ditt gratisspel innan den 22 december klockan 23.59 (CET) kommer gratisspelet att annulleras och tas bort från ditt konto.
 • Om du vinner på ditt gratisspel kommer du att få nettovinsten utbetald (insatsen betalas inte ut). Vinstsumman måste omsättas tre gånger till odds 1,50 eller högre inom 14 dagar. Systemspel räknas inte gentemot omsättningskravet för den här bonusen

[table id=16 /]

 

Spela gratis live odds på El Clasico

 

Med två Ballon D’or vinnare på plan så är vi säkra på att det blir många mål i dagens El Clasico. Idag i Unibet’s adventskalender hittar du ett gratis freebet värt 50 kronor på matchen. Missa inte att du kan se matchen live på Unibet TV med avspark kl 13.00!

Så fungerar ett Freebet?

För att lägga ett spel med ditt freebet letar du upp El Clasico i oddslobbyn som vanligt, istället för att satsa dina egna pengar i kupongen klickar du att istället använda freebet som ligger som val i kupongen innan du klickar på ”Lägg spel”. Inga pengar dras då från ditt konto. Vinner du på spelet tar vi tillbaka insatsen, och du får hela vinsten utan omsättningskrav.

Regler och villkor:
 • Ditt freebet värt 50 kronor gäller enbart mellan kl 00.01-23.00 under den 23 december 2017 på El Clasico i La Liga mellan Barcelona-R.Madrid.
 • Du hittar ditt freebet direkt i spelkupongen och kan använda det som betalningsmedel på matchen.
 • Ditt spel gäller både live och pre-match på El Clasico
 • Vinner du på ditt spel tar vi insatsen på 50 kronor tillbaka och du behåller all vinst. Förlorar du på spelet händer ingenting.
 • Du kan spela till vilket minsta/högsta odds du vill men du kan inte kombinera flera spel på samma kupong.
 • Endast ett freebet per person och konto gäller.
 • Den maximala gränsen du kan vinna med ditt Freebet är 10.000 kronor
 • Freebet är endast tillgänglig för svenska kunder i Sverige under kampanjperioden.
 • Vid missbruk eller försök till missbruk av erbjudandet har Unibet rätten att låsa/stänga av spelkontot och alla bonusar och insatser spelas till odds 1.00
 • Unibets generella regler och villkor gäller

[table id=unibet500 /]