Sista Premier League omgången i år står för dörren dagen innan Nyårsafton. Vi har denna dag valt att ta ut en trippel matcher att spela på i Chelsea – Stoke, Liverpool – Leicester och Manchester United – Southampton.

Se Premier League på Viaplay! Läs också om hur du kan streama film gratis just nu vilket är perfekt så här under jul- och nyårs ledigheten!

Läs dagens Speltips Sverige – Schweiz JVM Lördag 30 December!

Premier League Lördag 30/12

16:00 Bournemouth – Everton
16:00 Chelsea – Stoke
16:00 Huddersfield – Burnley
16:00 Liverpool – Leicester
16:00 Newcastle – Brighton
16:00 Watford – Swansea
18:30 Manchester United – Southampton

Oddsen nedan är korrekta vid tidpunkten för publicerandet 2017-12-30 kl. 06:00 men kan komma att ändras.

Chelsea – Stoke

Chelsea har nu från sin tredje plats i Premier League tabellen närmat sig tvåan Manchester United ytterligare och är nu bara en poäng efter. På annandagen tog Chelsea en komfortabel 2-0 seger mot Brighton och vi förväntar oss att det återigen blir vinst med ett par mål idag för Londonlaget. Trettonde placerade Stoke har bara vunnit en av sina senaste fem PL-matcher och är näst sämst av alla Premier League lag i spel på bortaplan. Chelsea har bara släppt in ett enda mål totalt på sina fem senaste hemmamatcher.

Speltips: Asian Handicap Chelsea -1,75 till oddset 1,62 @ unibet!

Liverpool – Leicester

Liverpool ser ut att ha hittat sin bästa form under säsongen såhär halvvägs genom säsongen och i sluttampen på året. Två segrar och en oavgjord bortamatch mot Arsenal på de tre senaste matcherna är riktigt bra gjort, särskilt när man ser på siffrorna. smått otroliga 12 mål gjorda totalt på dessa tre matcher och sammanlagt bara de tre insläppta målen i 3-3 matchen mot Arsenal vittnar om styrka just nu. Leicester hade å sin sida fram till för tre matcher sedan en spikrak formkurva uppåt. Men nu efter två förluster mot Crystal Palace 0-3 och Watford 2-1 samt oavgjort 2-2 hemma mot Manchester United har det säkerligen slagit tillbaka självförtroendet något. Men Leicester känns oberäkneliga för tillfället och kan inte bara räknas bort mot Liverpool. Däremot har vi svårt att se att Liverpools fina målform skulle upphöra tvärt helt och hållet. Vi ger oss på ett överspel på antal mål i mötet.

Speltips: Över 3,5 mål i matchen till oddset 2,10 @ betfair!

Manchester United – Southampton

Sista premier League matchen ut för dagen är mötet Manchester United – Southampton. United har gått på pumpen flera gånger om senaste tiden och har tappat rejält mot lokalkonkurrenten City uppe i toppen av tabellen. För det första blev det en blytung förlust med 1-2 i Manchesterderbyt hemma mot City den 10 december. Sedan följde två osäkra uddamålsvinster bottenlagen Bournemouth och West Brom. Och nu senaste veckan blev det först 2-2 borta mot Leicester och därefter 2-2 hemma mot Burnley på annandagen. Målen har kommit men försvaret har sett något darrigt ut. Men kanske det kan bli något lugnare bakåt när man nu möter ett lag som är lite på deken.

Om United haft det lite tungt på sistone så är det ingenting jämfört med hur Southampton haft det. Fyra förluster och tre oavgjorda är facit på senaste sju matcherna vilket gör att Southampton sjunker allt längre ner genom tabellen. Vi känner det här som upplagt för ett asian handicap spel med Manchester United i ledning i första halvlek.

Speltips: 1:a halvlek Asian Handicap Manchester United -0,5 till oddset 1,90 @ bet365!

 

Gratis Serie A Stream 30/12

Läs om hur du kan streama italienska Serie A här! Öppna enkelt konto idag genom att bara skriva in dina personuppgifter och sätt in några kronor på spelkontot så blir all sport streaming tillgänglig!

Lördagens Serie A matcher:

12:30 Fiorentina – AC Milan
15:00 AS Roma – Sassuolo
15:00 Atalanta – Cagliari
15:00 Benevento – Chievo
15:00 Bologna – Udinese
15:00 Sampdoria – Spal
15:00 Torino – Genoa
18:00 Inter – Lazio
20:45 Verona – Juventus