Lördagens match Sverige – Schweiz kl. 20.00 är Sveriges tredje och näst sista i gruppspelet i JVM hockeyn 2018 och visst är småkronorna ute efter den tredje raka segern! Två timmar senare, i stort sett direkt efter den matchen, spelar Finland en viktig match mot Slovakien med matchstart klockan 22:00.

JVM Lördag 2017-12-30

Alla JVM matcher kan ses via stream hos C More här!

18:00 Tjeckien – Vitryssland
20:00 Sverige – Schweiz, SVT2
22:00 Finland – Slovakien, TV12

Inför Sverige – Schweiz 30/12

Sverige leder JVM Grupp B före Ryssland som tillsammans med Vitryssland redan har spelat sin tredje match när de båda möttes igår. Ryssland vann över grannlandet med 5-2. Vid svensk seger ikväll befäster Sverige sin ledning i gruppen ytterligare. Vid svensk förlust blir gruppen knallhård! Eftersom vi kallt räknar med att Tjeckien vinner dagens första JVM-match mot Vitryssland med nedsläpp kl. 18:00 så skulle det vid svensk förlust innebära att vi har fyra lag på samma 6 poäng inför sista omgången. Nu föreligger det ju som så att det är de fyra främsta lagen i den fem lag stora gruppen som tar sig vidare till slutspelsmatcherna så vi behöver inte oroa oss för den sakens skull. Men det kan visa sig ha stor betydelse för vilken placering Sverige får i gruppen när sedan ska synkas med den andra gruppens lag för vilka som blir nästa motståndare i utslagningsmatcherna.

Ställning i Grupp B inför lördagsmatcherna:

  1. Sverige 9:2 6p
  2. Ryssland 14:9 6p
  3. Tjeckien 6:7 3p
  4. Schweiz 5:7 3p
  5. Vitryssland 5:14 0p

Sverige – Schweiz Speltips

Sverige inledde JVM med en 6-1 seger över Vitryssland på annandagen och följde sedan upp med 3-1 segern över Tjeckien i förrgår. Bara 2 insläppta mål på totalt två timmars JVM-hockey imponerar stort på de flesta ”förstå-sig-påare”. Sveriges största stjärna är Elias Pettersson enligt många experter och han har nu gjort mål i båda matcherna Sverige spelat. Han är framförallt en av nyckelspelarna i Sveriges powerplay spel och det är där målen kommit till hittills. Elias får bli vårt speltips för dagen i JVM!

Schweiz har väl hittills i JVM hockeyn gjort ungefär vad som förväntats av dem. Den inledande knappa 3-2 segern mot Vitryssland förbyttes till förlust när de dygnet senare föll mot Ryssland med 2-5. Mot Sverige ska inte Schweiz ha en chans, det är Sverige alldeles för bra för.

Speltips: Elias Pettersson gör mål för Sverige i matchen mot Schweiz.
Odds: 1,96 @ LeoVegas

leovegas erbjudande100 % BonusFå 1000 kr!Hämta Bonus

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2017-12-30 kl. 12:39 men kan komma att ändras.

 

JVM Odds Erbjudanden

Två härliga erbjudanden har vi vaskat fram hos spelbolagen som gäller under årets JVM hockey 2018:

100 kr Gratisspel

Annandagen startar hockeyturneringen där framtidens hockeystjärnor gör upp om medaljerna i junior-VM! Under VM-turneringen kan du hämta ett gratisspel värt 100 kronor att använda på valfri match. Hämta det genom att anmäla dig och lägga ett kvalificerande spel på hockey, så blir det ditt direkt.

Så får du ditt gratisspel:

  1. Anmäl dig till kampanjen hos NordicBet.
  2. Lägg ett kvalificerande spel på ishockey för minst 100 kronor till oddset 1,50 eller högre
  3. Du får omedelbart ett gratisspel värt 100 kronor att använda på JVM i hockey.

Fyra Vinstökningar på JVM

Boosta vinsterna när du vinner på dina JVM spel (odds), inte bara en gång, utan hela fyra gånger! Läs mer om erbjudandet 4 odds vinstökningar på 25% under JVM Hockeyn här!

Se här USA’s JVM-experter diskutera om de bästa lagen och bästa spelarna att hålla koll på i årets JVM Hockey 2018: