Det är idag 9/1 semifinaldags i Carabao Cup (EFL Cup/Engelska Ligacupen) med den första matchen av två mellan Manchester City – Bristol City som du kan se via live stream utan kostnad. Vi har också ett speltips inför mötet.

Läs om hur du kan se matcherna i Carabo Cup/EFL Cup via Live Stream här!

Speltips Manchester City – Bristol City

Manchester City bara vinner och vinner. En förlust och en oavgjord match sedan i augusti förra året, resten är segrar. Rent makalöst bra faktiskt. Hemmalaget Manchester City har en gyllene chans att i denna säsong plocka en engelsk trippel eftersom man ligger mycket bra till i såväl Premier League som Carabao Cup och FA-cupen.

Bristol City slog United

Nu möter Pep Guardiola och hans mannar Manchester United’s banemän Bristol City. Vi fick se enorma glädjescener när Championship laget Bristol City i kvartsfinalen slog ut självaste Manchester United med 2-1 där segermålet inte kom förrän 3 minuter in på övertid. Men formen för Bristol verkar inte hållit i sig riktigt då de nu ar tre raka förluster varav de två senaste var stora sådana med 5-0 i baken mot Aston Villa i ligaspelet och 3-0 mot Premier League laget Watford i FA-cupen.

I och med att Manchester City börjar semifinalens dubbelmöten med att spela hemma på Etihad Stadium så tror vi inte att Bristol kommer rå på Manchester city denna tisdag 9 januari. City är i fortsatt kanonform och har dessutom få skador i truppen vilket gör att Pep Guardiola har en hel drös med världsspelare att plocka ihop en startelva ifrån. Vi väljer dock inte att spela på manchester City som vinnare då det är alldeles för dåligt odds om man nu inte vill spela med en enorm insats på detta. Nej vi väljer istället att spela på att det blir lite av ett målkalas i matchen där det görs minst 4 mål totalt.

Speltips: Totalt över 3,5 mål i matchen
Odds1,80 @ Bet365
Insats: Medel
Datum: 2018-01-09
Avspark: 20:45

bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusBesök här!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-09 kl. 09:52 men kan komma att ändras.

Se också morgondagens match Chelsea – Arsenal Live Stream!