Hurra för lillördag vecka 2 som bjuder på Chelsea – Arsenal live stream! Vi som gillar fotboll får vårt lystmäte denna onsdag 10 januari när stormötet Chelsea – Arsenal äger rum i årets ena semifinal av Carabao Cup (EFL Cup). Du kan se på matchen helt utan kostnad via EFL Cup live stream!

Chelsea – Arsenal live stream tips

Det här blir en match som kommer många har sett fram emot sedan det blev klart att dessa båda lag skulle mötas i semifinalen. Men bara så du vet så är kvällens match 10/1 bara den första av två i ett dubbelmöte. Nästa vecka spelas returen mellan lagen och först efter den matchen kan en finalist utses. Se på Chelsea – Arsenal live stream hos Unibet >>

Gårdagens Carabao Cup semifinal

Igår tog Manchester City emot Championship laget Bristol City i deras första match i semifinal dubbelmötet. I det speltips som vi skrev igår inför matchen Manchester City – Bristol City så beskrev vi kortfattat hur Bristol City överraskande slagit ut Manchester United i kvartsfinalen och det höll så när på att bli en stor överraskning gnu en gång. Bristol City ledde över Manchester City i halvtid med 0-1 på bortaplan! Bortalaget tog för sig rejält och spelade en aggressiv fotboll med imponerande intensitet. Nu höll det dock inte hela vägen in i mål då Manchester City både kunde kvittera tidigt i den andra halvleken samt vinna matchen genom Sergio Agueros målnick på övertid. Retur väntar nästa vecka i Bristol.

Chelsea & Arsenal – Jämnt så det förslår!

Matcherna mellan Chelsea och Arsenal har senaste året varit väldigt jämna historier. Därför kommer dagens möte bli lite extra intressant tycker vi. Inte nog med spänningen i att matchen i högsta grad är viktig i kampen om en finalbiljett i Carabao Cup utan också oerhört spännande med tanke på att det är ett Londonderby vi ska få se mellan två lag som brukar bjuda på hetlevrade tillställningar. Såklart är prestigen extra påtaglig i sådana här matcher när så pass mycket står på spel.

Fem senaste inbördes mötena:

3/1-2018 Arsenal – Chelsea 2 : 2 (Premier League)
17/9-2017 Chelsea – Arsenal 0 : 0 (Premier League)
6/8-2017 Arsenal – Chelsea 2 : 1 (1 : 1) (FA Community Shield)
22/7-2017 Arsenal – Chelsea 0 : 3 (Vänskapsmatch)
27/5-2017 Arsenal – Chelsea 2 : 1 FA-cupen

Arsenal vunnit viktigaste matcherna

Som du ser så har Chelsea och Arsenal spelat oavgjort i sina två senaste Premier League matcher. Men när det gäller matcher av riktigt stor betydelse så har faktiskt Arsenal dragit det längsta stråt två gånger om på sistone. Arsenal har vunnit de två viktigaste mötena mot Chelsea senaste året genom att först vinna förra säsongens FA-cup möte dem emellan vilket sedermera ledde till att Arsenal blev FA-Cup mästare 2017. På grund av titeln i FA-cupen fick man möta årets ligamästare Chelsea i FA Community Shield som officiellt är den engelska fotbollssäsongens första titelmatch. Vanan trogen med jämna och heta matcher så gick matchen till straffar där Arsenal tillslut stod sm vinnare.

Chelsea – Arsenal Speltips 10/1

I Premier League tabellen ligger för närvarande Chelsea trea och Arsenal sexa. Chelsea har varit grymt starka på den egna hemmaplanen Stamford Bridge och är nu uppe i sju raka hemmavinster i Premier League fotbollen.

Arsenal är ett lag som oftast gör mål på bortaplan även om det mot de bästa lagen inte brukar vara särskilt många mål som trillar in i motståndarmålet. Men ett mål brukar de allt som oftast ändå mäkta med.

Med dessa förutsättningar ser vi ett spelvärde i att syna oddset för att båda lagen gör mål i dagens semifinalmatch.

Hade det varit tvärtom förhållande där Arsenal agerat hemmalag och Chelsea bortalag hade vi inte sett detta BLGM spel som det mest lämpliga att lägga pengarna på då Chelsea på sistone spelat flera bortamatcher utan att göra mål.

Speltips: BLGM – Båda lagen gör mål
Odds1,74 @ ComeOn
Insats: Medel
Datum: 2018-01-10
Avspark: 21:00

Få 400 kr + Premier League halsduk!

ComeOn erbjuder nya medlemmar att om du säter in 100 kronor på spelkontot så får du 400 kronor extra av ComeOn att spela för + en Premier League halsduk!

Häng med nu!

Häng med på ett häng i mattan i sommar och bara häng!