Premier LeagueNewcastle har gjort det helt okej sista tiden och det här är en riktigt viktig match för båda lagen. Newcastle har tagit sina poäng trots tufft spelschema. Man har 6 poäng ner till Swansea och skulle man förlora är man på nytt indraget i bottenstriden. Skulle man däremot vinna och ta 3 poäng så kan man andas ut lite för tillfället. Tabellen är dock stenhård och det kommer bli en fight enda in i mål om vilka lag som kommer hänga kvar i världens tuffaste liga.

Newcastle har 3 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust på de 5 senaste där enda plumpen i protokollet kommit mot Manchester City. Swansea har Sung-Yueng Ki, Tammy Abraham, Leon Britton och Angel Rangel skadade. Dessutom är Kyle Naughton avstängd. Detta har vi skrivit om i vårt stryktipsförslag den här veckan där vi också tror stenhårt på Newcastle. Vi anser att Newcastle är den säkraste matchen på veckans stryktips. Vi tycker att oddset på hemmaseger är för bra för att inte synas.

newcastle swansea speltips

Oddset 1.95 på hemmaseger känns som rena bjudningen. På S:t James Park ska det mycket till om Swansea ska få med sig någon poäng. Mötet är otroligt viktigt och kan vara avgörande för utgången av Premier League för just dessa lag. Vi lämnar in vårt speltips hos spelbolaget Unibet.

För övrigt har vi ett härligt möte att se fram emot på Söndag när Liverpool och Manchester City möts på Anfield Road. Den matchen börjar 17.00. Imorgon Lördag får väl Tottenham – Everton anses som den mest sevärda matchen av alla de lag som är uppe på tapeten. För ligans skulle vore det lite kul om Liverpool skulle vinna på Söndag. Ligan är väl förmodligen avgjorde oavsett hur det går på Anfield på Söndag men det skulle inte göra nåt om Manchester Citys svit sprack i antal matcher utan förlust. Vi får helt enkelt se. Till att börja med lutar vi oss tillbaka och njuter av en härlig tipslördag!

Öka vinsten med 30%!

Öka dina odds och vinster på kombinationsspel bara nu i helgen Lägg en trippel, fyrling, femling eller på fler fotbollsmatcher i helgen för att öka dina vinster med upp till 30% hos Unibet här! >>>

Lycka till med era spel där ute..

Läs också…

Streama film gratis! >>>

Fotboll Stream Lördag 13 Januari 2018 (13/1)