Stryktipsförslag vecka 2 – 2018

Ingen vidare lycka förra veckan då både Aston Villa och Chelsea svek oss på kupongen. Men inget att hänga läpp för. Det blir desto roligare den här veckan då det ingår 13 härliga extra miljoner i jackpot! Flertalet Premier League matcher gästar dessutom kupongen. Det är en spännande tid just nu i England. Inte bara på fotbollsplanen utan även utanför då det är full fart under Silly Season. Två riktigt stora affärer har gått igenom där Liverpool varit inblandade i båda övergångarna. Dels har man värvat Virgil van Dijk från Southampton men man har också tappat en stor profil. Coutinho har skrivit på för Barcelona vilket är lite synd för Premier League. Övergången landar på omkring dryga 1,5 miljarder kronor och ger Liverpool extra klirr i kassan.

Chelsea har värvat Ross Barkley från Everton. Han har varit skadad stora delar av säsongen och inte gjort mycket väsen av sig under hösten. Men han var en viktig spelare för England när han var i form. Man kanske tänker ”vad ska Chelsea med honom till” då man har flera världstjärnor i truppen. Men Barkley har en oerhörd talang. Han är teknisk, är ständigt i rörelse som spelare och har en förmåga att hålla i bollen i trängda situationer. Här är en intressant video som visar hur Chelsea kommer/skulle kunna ha nytta av Ross Barkley.

Den här typen av videos är lite intressanta för man får snabbt en annan uppfattning om spelaren mot vad man kanske hade innan. Veckans stryktipsförslag handlar dels om Chelsea och Everton men även om några andra Premier League lag.

Stryktipsförslag vecka 2

Vi tycker att kupongen ser lättare ut inledningsvis än de ovissa Championsship matcherna som kommer längre ner. Vi tar som vanligt ut 4 säkra matcher som vi tror på och spelar därför ett systemspel som heter R-9-0-222. Systemet ger oss exakt 4 säkra matcher att ta ut och därefter kan vi helgardera resten. Här följer veckans 4 säkra matcher på Stryktipset.

Match 1. Tottenham – Everton (1)

Tottenham har inte kommit upp i samma standard som man hade förra säsongen. Det känns som laget fortfarande har lite kvar att ge. Dock är man fortfarande inblandade i kampen om Champions League platserna. Nu möter man ett Everton som inte heller kommit upp i normal standard den här säsongen. Tabellen är jämn och man är för närvarande på en 9:e plats. Just nu har man 3 raka förluster och den där 9:e platsen kan snabbt förvandlas till att man blir indragen i bottenstriden. Ja det är faktiskt bara 7 poäng ner till strecket och det kan gå fort om man kommer in i en svacka. Vi tror att Everton kommer få det svårt här då Tottenham har 9 raka utan förlust hemma. Harry Kane blir farlig på Wembley Stadium och vi spikar ettan på tipset.

Match 2. Chelsea – Leicester (1)

Leicester har ryckt upp sig avsevärt. Inledningsvis var man indraget i bottenstriden och låg länge under strecket. Men nu börjar man känna igen laget från säsongen 2015/16 då de vann ligan. Man har klättrat upp till en 8:e plats i tabellen och formen ser bra ut. Kanske kan man störa Chelsea här men det är framförallt i hemmaspelet som man varit starka. Hemmastarka är också Chelsea som endast har 1 förlust på de 14 senaste totalt. Vi tror att Leicester kanske kan störa men att man tillslut får se sig besegrade här. Ettan känns ok på tipset och vi spikar den!

Match 3. Crystal Palace – Burnley (x)

Crystal Palace har också gjort en resa den här säsongen. Man började inte alls bra men sen svenskbekantingen Roy Hodgson tagit över klubben så har man gått från klarhet till klarhet. Burnley har lite vikande form men man har också haft ett väldigt tufft spelschema. Burnleys defensiv är lagets styrka och det gör att vi tror på en jämn tillställning här. Man kryssar ofta i bortaspelet och sen levererar på sin hemmaplan. Palace kan inte andas ut även om man nu klättrat upp över nedflyttningsstrecket i tabellen. Det är endast 2 poäng ner och det är ett riktigt getingbo i tabellen. Om det i princip är avgjort vem som vinner Premier League, så är det definitivt inte avgjort vem som kommer åka ur. Därför kommer kampen i botten vara mer spännande än kampen i toppen när vi närmar oss maj. Här känns det som att båda lagen kommer vara relativt nöjda med ett kryss. Vi chansspikar därför krysset!

Match 5. Newcastle – Swansea (1)

”Skatorna” har också haft en jobbig säsong som nykomling men man har höjt sig lite sista tiden. Man inledde ligan bra, sen var hösten inget vidare för att på nytt göra bra ifrån sig under jul och nyår. 3 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust på de 5 senaste. Förlusten kom hemma mot Manchester City där man förlorade med 0-1. Nu möter man jumbon Swansea. Här kan vi verkligen prata om 6 poängs match. Det skiljer exakt 6 poäng mellan lagen. Vi tror att Newcastle är starkast för dagen med tanke på form och favör av hemmaplan! Swansea har Sung-Yueng Ki, Tammy Abraham, Leon Britton och Angel Rangel skadade. Dessutom är Kyle Naughton avstängd så ettan här känns bra. Vi spikar Rafa Benitez Newcastle! Etta!

Kommentarer om Stryktipset

  • Jackpot på 13 miljoner väntar
  • Veckans säkraste match är Newcastle hemma mot Swansea
  • Skrällen tror vi att West Ham kan stå för som är alldeles för lågt streckade borta mot Huddersfield.
  • Veckans systemspel är R-9-0-222 och erbjuder 11 rättsgaranti

Ja då ses vi på Lördag igen.. Nånstans!

Öka vinsten med 30%!

Öka dina odds och vinster på kombinationsspel bara nu i helgen Lägg en trippel, fyrling, femling eller på fler fotbollsmatcher i helgen för att öka dina vinster med upp till 30% hos Unibet här! >>>

 

Spela EttKryssTvå – Stryktipset hos Betsson

Betsson erbjuder ett litet annorlunda sätt att vinna på stryktipset. Spelbolaget erbjuder alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Betsson kallar sitt stryktips för EttKryssTvå. Din vinst kommer bli de odds som summeras för resultaten i 13 matcher.

Stryktipshistoria och Stryket-kuriosa

Stryktipset är en typ av spelform som är megapopulär i Sverige igenkännande för uttrycket tipslördag som infördes i Sverige 1934 och kallas i vardaglig mun för Stryket. Det är en form av sporttipping där man ska välja ut vilka fotbollslag som kommer att vinna i olika matcher i en given omgång. Ursprungligen spelade man på 12 matcher, men idag spelar man på 13 matcher.

Stryktipset infördes av AB Tipstjänst, som var den svenska statens spelbolag fram till 1997. Då slog man ihop de två statliga bolagen Penninglotteriet och Tipstjänst  och bildade Svenska Spel.

Under årens lopp har Stryktipset blivit mycket populärt i Sverige och det har genererat stora summor pengar till idrotten. Det har också blivit en social aktivitet för många svenskar som gillar att spela tillsammans med vänner och kollegor.

I dagens Stryktipset väljer man 1X2, vilket innebär att man väljer antingen hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2) för varje match. Om man lyckas pricka in alla 13 matchresultaten vinner man jackpotten, som många gånger kan innebära vinster på flera miljoner kronor.

Unibet erbjudande

500 % bonus - 500 kr

Hämta Bonus
Betway erbjudande

Gratisspel 1000 SEK

Hämta Bonus
NordicBet erbjudande

100 % Bonus - 1000 SEK + 250 kr riskfritt

Hämta Bonus

Betsafe erbjudande

100 % Bonus - 2000 kr

Hämta Bonus

Betsson erbjudande

100 % Bonus - 1000 SEK

Hämta Bonus

Leovegas erbjudande

100 % Bonus - 1000 SEK

Hämta Bonus
Expekt erbjudande

500 % upp till 500 kr

Hämta Bonus