Viken brödrakamp vi får bevittna ikväll! Se den spännande avgörande matchen Sverige – Norge live stream i denna sista omgång av mellanrundan i Handbolls-EM 2018. Bättre lillördag-underhållning kan vi knappast få! Matchstart är klockan 18:15 onsdag 24 januari (24/1). Streama Sverige – Norge live och gratis i mobilen, läsplattan och datorn var du än befinner dig direkt på Unibet TV utan kostnad här! >>>

Läs om Sverige – Norge Live Stream i Handbolls-VM 2019 >>

Sverige – Norge Live Stream 24/1

Vi är inne i det avgörande skedet idag då alla lag i mellanrundan ska spela sin sista match. Sverige och Norge är inför matchen mot varandra på en tredje respektive fjärde plats i gruppen. Men det är tvåa och trea i gruppen man helst vill bli då dessa platser innebär en semifinalplats. Det lag som kommer trea i gruppen får tampas i en match om femte/sjätte platsen i turneringen.

På första och andra platsen i denna grupp ligger Frankrike och Kroatien så det är naturligtvis även av största intresse att följa kvällens möte mellan just dessa båda lag. Kroatien – Frankrike startar kl. 20:30, strax efter att Sverige – Norge har avslutats.

Alla dagens matcher i Handbolls-EM 2018 direktsänds på Unibet TV och är enkelt att använda. Allt som krävs för att se Sverige – Norge live stream samt alla andra matcher i Handbolls-EM är att du har ett registrerat konto hos unibet med pengar på eller har spelat ett spel (odds) senaste 24 timmarna.

Se dessa handbollsmatcher 24 januari 2018:

16:00 Serbien – Vitryssland
16:00 Slovenien – Tjeckien
18:15 Makedonien – Danmark
18:15 Sverige – Norge
20:30 Kroatien – Frankrike
20:30 Tyskland – Spanien

Inför Sverige – Norge 24 januari

Alla handbollsnationerna som nu spelar mellanrundan i Handbolls-EM har lirat två matcher vardera. Idag ska alltså tredje rundan med de avslutande mellanrundsakterna avgöra vilka som tar sig till semifinalerna. Förutsättningarna är sådana att Sverige har samma antal poäng som tvåan Kroatien och ligger 2 poäng bakom Frankrike.

Sverige tog med sig 4 poäng in i mellanrundan efter det inledande gruppspelet och har häri förlorat mot Frankrike 17-23 och vunnit mot Vitryssland med 29-20. Norge som plockade med sig 2 poäng från gruppspelet och har också dem förlorat en (Kroatien 28-32) och vunnit en (Serbien 32-27). Med tanke på resultaten så känns det som om det kan bli en jämn match mellan Sverige och Norge ikväll.

 1. Frankrike, 8 poäng, 126:103 i målskillnad.
 2. Kroatien, 6 poäng, 120:108 i målskillnad.
 3. Sverige, 6 poäng, 111:99 i målskillnad.
 4. Norge, 4 poäng, 124:119 i målskillnad.
 5. Vitryssland, 0 poäng, 96:119 i målskillnad.
 6. Serbien, 0 poäng, 104:133 i målskillnad.

Speltips Sverige – Norge

Enligt spelbolagen är Norge den stora favoriten inför mötet med Sverige i dagens handbollslandskamp. Men vi tycker att Sverige har såväl stor chans som Norge att vinna matchen. Kanske innehåller vårt speltips i matchen Sverige – Norge en krydda av spel med hjärtat men vi tror faktiskt på Sverige idag, som spelat allt bättre och bättre ju turneringen lidit anser vi. Visst kunde vi hängt med bättre i Frankrikes målryck mot slutet av matchen häromdagen. Men bortsett från den matchperioden har spelarna blivit mer sammansvetsade ju mer man spelat ihop. Detta gäller ju i och för sig mer eller mindre alla lagen så möjligen lite svårt att dra för stora växlar av det. Hur som helst vinner Sverige ikväll, men det blir nog inte med större marginal än med något mål eller två. Vi förväntar oss en mäkta spännande kamp i detta nordiska handbollsmöte!

Speltips: Sverige vinner matchen över Norge
Odds2,63 @ unibet
Insats: Medel
Datum: 2018-01-24 (onsdag 24 januari)
Avkast: 18:15
TV-kanal: TV3
Sverige – Norge Live stream: Unibet TV

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-24 kl. 12:14 men kan komma att ändras fram till matchstart.

FÅ 200 KR I GRATISSPEL!

Spela på EM i handboll för herrar och få ett gratisspel värt 200 kronor att använda på turneringen! Anmäl dig på kampanjsidan hos NordicBet och lägg ett spel på turneringen, så får du ditt gratisspel omedelbart. Och det är inte allt – om Sverige tar sig till semifinal får du ytterligare ett gratisspel värt 100 kronor!

SÅ FUNGERAR DET

 1. Anmäl dig till kampanjen hos NordicBet här!
 2. Lägg ett kvalificerande spel för minst 200 kronor till oddset 1,5 eller högre på EM i handboll för herrar
 3. Du får omedelbart ett gratisspel värt 200 kronor att använda på handbolls-EM.

 

Ytterligare två vinstökningar på Handbolls-EM

Öka dina vinster med 20% när du spelar live på handbolls-EM för herrar. LeoVegas ger dig två vinstökningar att använda i slutspelet/placeringsmatcherna.

Öppna konto hos LeoVegas nu! >>>

Så använder du vinstökningen
 1. Välj ett liveodds från handbolls-EM.
 2. Välj ”Vinstökning” under ”Bonuserbjudanden” på din spelkupong.
 3. Högsta tillåtna insats är 200 kr.

Vinstökningen kan användas på liveodds under handbolls-EM, perfekt för att öka spänningen när Europamästerskapet i handboll ska avgöras. Heja Sverige!