Zlatan Ibrahimovic gör troligtvis debut i sitt nya lag LA Galaxy på påskafton lördag 31 mars 2018 kl. 21:00 svensk tid i en av de största matcherna som finna i MLS, nämligen derbymötet Los Angeles Galaxy – Los Angeles FC. Se Zlatan’s debut i MLS mellan LA Galaxy – LAFC genom GRATIS LIVE STREAM PÅ UNIBET TV HÄR!

Se Zlatans matcher i MLS, USA.

Unibet TV erbjuder sina kunder direktsändning av de flesta av matcherna i MLS live stream gratis, inklusive Zlatans matcher i alla dina enheter och skärmar som t.ex: tv, datorn, läsplattan och mobilen. Registrera dig gratis här och gör en första insättning för att få en fin välkomstbonus plus tillgång till gratis live streaming!

Att vi återigen kan få möjligheten att se Zlatans matcher via gratis live streaming på unibet är ett riktigt privilegium. Vi som gillat att följa Zlatan Ibrahimovics karriär och sett honom spela fotboll tidigare under åren har haft nöjet att streama alla hans matcher gratis hos unibet (förutom Manchester United i Premier League) när han spelade i:

2001–2004 Ajax, Nederländerna
2004–2006 Juventus, Italien
2006–2009 Inter, Italien
2009–2011 FC Barcelona, Spanien
2010–2012 AC Milan, Italien
2012–2016 Paris Saint-Germain, Frankrike
2016–2018 Manchester United, England (ej live stream tillgänglig hos unibet)
2018–  Los Angeles Galaxy, USA

Det sista vi ser av Zlatan på en fotbollsplan?

Vår svenske superstar inom fotbollen, Zlatan Ibrahimovic, landade i USA idag tidig fredagsmorgon svensk tid och tränar för första gången med Los Angeles Galaxy ikväll. Och imorgon klockan 21:00 är det alltså med stor sannolikhet dags för den stora debuten i den allra största ligamatchen i MLS.

Zlatan mottas, som alltid inför en ny klubbsejour, likt en kungs ankomst. Och den fråga många ställer sig nu är hur den 36-årige Zlatan Ibrahimovic ska prestera där borta i USA. Ligan har utvecklats enormt de sista tio åren när det gäller både status på MLS och kvalitén på spelare överlag. En fotbollsstjärnas övergång från europeisk storklubb till USA och MLS idag går nästan inte att jämföra alls med för ”bara” ett decennium sedan. Kan Zlatan efter sin närapå årslånga frånvaro från fotbollsplanen göra en comeback och återigen spela på absoluta toppnivå?

Precis som vanligt under alla Zlatans klubbövergångar finns det både tvivlare och positivister vilka lovordar Zlatans kapacitet inför det stundande allvaret. Men oavsett vad andra tycker så är vi en oerhört stor skara Zlatan anhängare som tycker det ska bli sanslöst spännande att få se en spelredo Zlatan återigen visa upp sig på de stora fotbollsarenorna även om MLS som fotbollsliga inte fått vår största uppmärksamhet tidigare utan en närvarande Zlatan däri. Men nu blir det förstås annorlunda och jag tycker vi kan likna det lite vid Zlatans övergång från italienska Serie A till franska Ligue 1. Fotbollsmässigt känns det som ett nerköp, men vi älskar att få se Zlatan briljera på en fotbollsplan igen inför nya fans och se hur de kommer att dyrka honom.

Speltips LA Galaxy – Los Angeles FC 31/3

LA Galaxy är USA’s segerrikaste klubb historiskt sett och har blivit mästare i fotboll fem gånger. Nu har det bara spelats några omgångar av MLS säsongen 2018 och efter de tre inledande matcherna har LA Galaxy vunnit en, spelat en oavgjord och förlorat en. I och med detta har klubben så här tidigt på säsongen intagit en sjunde plats av tolv lag i den västra konferensen. I den östra konferensen spelar elva lag. LA Galaxy’s derbymotståndare denna lördag Los Angeles FC har endast hunnit spela två matcher ännu och vunnit bägge två. Därmed ligger LAFC före LA-rivalen Galaxy i tabellen när det nu ska avgöras vilket lag som är Los Angeles tillfälligt bästa fotbollsklubb.

Tänk om vi får se Zlatan avgöra matchen i sin debut, det vore något för oss Zlatanistiska fotbollsnördar. Och helt otänkbart är det faktiskt inte att det ska hända då Galaxys tyske tränare Sigi Schmid tagit ut Zlatan i truppen inför mötet. Docj förväntas Zlatan Ibrahimovic starta på bänken men kommer då säkerligen få göra ett inhopp under andra halvlek. Är det något som Zlatan älskar så är det att göra stora avtryck. Och framförallt brukar han se till att sätta sitt signum i form av mål redan i premiärmatcherna för sina nya klubbar. Oddset för att Zlatan Ibrahimovic gör mål i den troliga debuten mot Los Angeles FC 31/3 står just nu i 2,0 gånger pengarna. Vi väljer dock att spela på ett annat odds i matchen.

Tipset i matchen LA Galaxy – Los Angeles lördag 31 mars går till att båda lagen gör mål till oddset 1,57, spelat hos unibet.

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Unibet är ett av Sveriges absolut bästa spelbolag med massor av fina ständigt återkommande erbjudanden och kampanjer med till exempel gratisspel och resetävlingar. Att de sedan har ett av de bästa sportutbuden att spela på samt ett coolt casino för den som vill gör inte saken sämre. Du som registrerar nytt konto hos unibet får välja mellan flera olika välkomstbonusar, däribland 500% bonus som innebär att du får 500 kr i bonuspengar av unibet om du sätter in 100 kronor. Totalt har du då 600 kr att spela för!

Intervju med Zlatan inför äventyret i MLS

Se här Zlatans allra första intervju som nysignad LA Galaxy spelare: