Storlag gästar kupongen!

Påskhelg, Premier League, The Championship, Bundesliga, Ligue 1 och Serie-A på stryktipskupongen! Tjo hej vad kul! Det ser med andra ord riktigt roligt ut till helgen! Bra väder väntas också i stora delar av Sverige vilket gör att humöret åker upp ytterligare en nivå. Synar man matcherna än mer så ser vi att det är flera topplag med på kupongen. Vad sägs om Manchester City, Manchester United, Juventus, Milan, Paris S:t Germain och Monaco. Att några av lagen dessutom möter varandra gör helgen till en ännu vackrare solskenshistoria. Vi kryddar lite till och slänger in 10 miljoner extra i jackpot och vi kan garanterat räkna med en superfin omsättning. Lite skrällar på schemat och vi har en fin utdelning att se fram emot!

Comeon firar 8 år genom att höja sin välkomstbonus! Sätt in 200 kronor och få 800 kr att spela för. C

Veckans 4 spikar

Vi kommer försöka hitta några skrällar på kupongen och det är inte alltid som vi tar ut de mest streckade lagen. Det känns bättre att försöka hitta en och annan luring som gör att värdet ökar. Frågan är bara var det skräller och om vi förutom skrällarna lyckas sätta våra fyra säkra matcher. Veckans systemspel bygger på 4 säkra matcher och 9 helgarderingar. R-systemet som vi tippar heter R-9-0-222 och erbjuder 11 rättsgaranti.

Match 1. Everton – Manchester City (2)

Välbehövlig vila för Manchester City som haft en del spelare på skadelistan. City ångar på för titeln och borde inte ha några problem med Everton. Det skiljer 41 poäng mellan lagen. Everton saknar viktige ”försvarskuggen” Ashley Williams. City är för starka i år och spelar i en egen division. Trots skadeproblem som man haft så har man dominerat bollinnehavet rejält i sina matcher. 2:a på Goodison Park!

Match 4. Newcastle – Huddersfield (1)

Newcastle har hittat formen och börjat klättra i den stenhårda tabellen. Dock är det bara 4 poäng ner till strecket. Huddersfield är endast 1 poäng bakom Newcastle och kommer förmodligen vara nöjda med ett kryss här. Vi räknar med att Newcastle kommer vara heltaggade på S:t James Park och går ut och vinner den här matchen. Hemma har man 6 raka matcher utan förlust. Vårt tips – Etta!

Match 6. West Bromwich – Burnley (2)

Stackars West Bromwich som gjort flera bra matcher den här säsongen utan att få med sig poäng. Många mål har man släppt in i slutskedet och tyvärr är det ett tecken på att man inte riktigt räcker till. Det här är lite en vinna eller försvinna match för hemmalaget. 8 raka förluster har man i Premier League. 10 poäng upp till strecket med 8 omgångar kvar. Burnley som är stabila bakåt kan spela avvaktande. Vi räknar med att bortagänget kommer backa hem, låta West Brom anfalla och sen effektivt kontra sönder sina motståndare. Två:a i match 6!

Match 12. Bayern München – Dortmund (1)

Om Manchester City varit överlägsna i Premier League den här säsongen så har Bayern München varit det i tyska Bundesliga. Man toppar ligan 17 poäng före Schalke och 18 poäng före Dortmund. Även om ligan är avgjord så vill man visa att man är det bättre laget och att det skiljer en hel del mellan lagen. Dortmund som kämpar för att behålla sin Champions League plats kommer förmodligen gå tomhänta här. Vi tror att serieledaren gör processen kort med ligatrean. Etta!

stryktipsförslag v13 2018

Skrällen på veckans stryktipsförslag

Vad vore stryktipset utan skrällar? Ska det bli rejält med pengar på Stryktipset så behöver man sätta flera matcher som ingen annan tippar på. Där ger vårt R-system fina möjligheter att ta med helgarderingar på förhand givna matcher. Den här veckan har vi en kul sådan match i Manchester United – Swansea. Swansea går från klarhet till klarhet sen nye managern Carlos Carvalhal tog över som Manager vid årsskiftet. Förmodligen kommer man inte räcka till på Old Trafford men man spelar målsnålt borta. I bortaspelet har man endast 1 förlust på de 5 senaste. Här kommer man backa hem och parkera den berömda ”bussen” och kanske kan man straffa Manchester United via kontringar. Ju längre tid det tar innan Manchester United gör mål på Swansea desto mer frustrerat kommer det bli i hemmalaget.

Zlatan MLS USA

Kommentarer om stryktipsförslaget

  • Veckans säkraste anser vi att Manchester City är borta mot Everton
  • Skrällen tror vi att Swansea kan stå för borta mot Manchester United
  • 10 miljoner i jackpot väntar på tipset
  • Roligt franskt möte att se fram emot PSG – Monaco
  • Spännande möte mellan Juventus – Milan där Juve jagar titeln!
  • 9 av veckans 13 matcher på Stryktipset går att se på en tv kanal

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans!

13 rätt på Stryktipset – 873.418 kr i utdelning

13 rätt på Stryktipset – 873.418 kr i utdelning

Igår fick en vän 13 rätt på Stryktipset som gav 873.418 kronor. Detta efter en turbulent omgång på Stryktipset som sent ska glömmas. Att systemspelet endast kostade 48 kronor är en bragd i sig. Stryktipset brukar alltid ändra sig Att sitta med 13 rätt på Stryktipset...

13 miljoner i jackpot och löningshelg

13 miljoner i jackpot och löningshelg

Stryktipsförslag vecka 17 - 2018 Vi går mot den sista helgen i april och det innebär sluttamp i Premier League. Det mesta är avgjort i toppen förutom placeringarna 4 och 5. Vem kommer hamna utanför Champions League av storlagen till nästa säsongen? Att Arsenal kommer...

13 miljoner i jackpot och löningshelg

Tipset vecka 15 – City förlorar 4:e raka?

Tipset vecka 15 - City förlorar 4:e raka? Förra veckan kändes det som att vi var helt rätt ute. Vi hade både flyt i Uniteds vändning mot City borta men även ett tungt tapp av IFK Norrköping borta mot Örebro. Analysen på stryktipset vecka 14 kändes dock okej innan och...

Stryktipsförslag vecka 14

Stryktipsförslag vecka 14

Stryktipsförslag v 14 - 2018 Hett Manchesterderby väntar på kupongen vecka 14 där Manchester United har mest att spela om. Ligan är i princip avgjord så vi tror att det lutar åt bortavinst. Häng med i resonemanget nedan där vi tar ut 4 matcher som vi tror på! Match 1....

13 miljoner i jackpot och löningshelg

Sverige – Chile på veckans stryktips

Stryktipsförslag vecka 12 Ingen direkt rolig stryktipskupong den här veckan med matcher från engelska League One och League Two. Enda matchen som livar upp stryktipset i helgen är Sverige - Chile. Lägg där till att vi inte har någon jackpot att se fram emot. Det...

Tipslördag börjar 16.00

När stryktipsförslaget är i hamn och inlämnat så är det bara att invänta den heliga stunden på Lördag. Alltid klockan 16.00 sparkar matcherna igång! Ibland har vi även en kvällsmatch vid 18.30 att se fram emot som förlänger spänningen ytterligare. Att sitta med 12 rätt när en match återstår är en häftig känsla och där spänningen går upp till max.

Svenska Spel presenterar alltid utdelningen på Stryktipset efteråt >> SVT TEXT 551.

Lycka till, så ses vi på Lördag igen nånstans!

Spela EttKryssTvå – Stryktipset hos Betsson

Betsson erbjuder ett litet annorlunda sätt att vinna på stryktipset. Spelbolaget erbjuder alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Betsson kallar sitt stryktips för EttKryssTvå. Din vinst kommer bli de odds som summeras för resultaten i 13 matcher.

Stryktipset hos Comeon

Det är gratis att spela på på Stryktipset hos Comeon

Stryktipset hos ComeOn kallas för "Krysset" är helt gratis och kostar ingenting för dig som spelare. Du tippar Krysset på lördagar och tipskupongen består av 10 stycken matcher. Du vinner på 8, 9 och 10 rätt. Du ska tippa en rad som består av 3 halvgarderingar. De spelare som har flest rätt delar på prispotten på 250.000 kronor. Krysset hos Comeon innehåller alltid Premier League matcher och spelstopp är något vanligare än klassiska Stryktipset hos Svenska Spel. Det kan vara vid 16.00 men också tidigare vid 13.30 om första Premier League matchen spelas då.

Krysset ComeOn

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

300 % Bonus - 800 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK