Se dagens match i Allsvenskan Djurgården – Örebro stream torsdag 17 maj helt gratis med avspark klockan 19:00! Och för att fira både matchen och Norges nationaldag idag den ”syttende maj”* så bidrar vi förutom med gratis stream på mötet Djurgården – Örebro även med ett speltips där vi tror oss kunna tjäna oss en liten hacka. Streama och spela på matchen live och njut av spänningen på fotbollsplanen när den är som bäst!

c more sportSE MATCHEN HÄR! >>>

Streama kvällens kvartsfinal i Hockey-VM mellan Sverige och Lettland gratis!

Djurgården – Örebro Stream

Streama Djurgårdens IF Fotboll mot Örebro SK Fotboll fritt utan kostnad på C MORE som under en period nu erbjuder alla att titta på massor av livestreamad sport gratis under 2 veckors tid. I alla fall de sportsändningar som ingår i utbudet ”C MORE Mycket Sport” kan du prova 2 veckor gratis utan bindningstid och utan uppsägningstid.

Speltips Djurgården vs Örebro

Djurgården har inlett uselt i den allsvenska fotbollen jämfört med förväntningarna inför säsongen och ligger på nionde plats efter nio spelade matcher. Men de har faktiskt ett hyfsat facit på hemmaarenan Tele2 Arena där det blivit två segrar, en oavgjord och en förlust. Och den enda förlusten på hemmaplan så här långt kom mot serieledaren Hammarby. Nästjumbon Dalkurd var de som senast betvingades av Stockholmslaget för bara fyra dagar sedan.

Örebro har börjat säsongen desto piggare och befinner sig efter åtta spelade matcher på en femte plats. Tyvärr får Örebro idag klara sig utan mittfältaren Johan Martensson och anfallaren Kennedy Igboananike som båda två fick varsitt rött kort i matchen mot Hammarby senast. Trots att Örebro fick men man utvisad redan i första halvlek mot Hammarby så förlorade man endast med uddamålet 1-2. När det gäller bortaspelet så har det visat sig att Örebro med tre vinster och en oavgjord är starkast av alla lagen i hela Allsvenskan i spel på bortaplan. Frågan är bara hur mycket de två avbräcken påverkar Örebro som lag denna torsdag när det ska fajtas om 3 poäng mot hemmastarka Djurgården?

Tipset går till att båda lagen gör mål (BLGM) i afton till oddset 1,90 @ bet365!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-05-17 kl. 12:07 men kan komma att ändras.

*Syttende maj firas av Norge till minne av antagandet av den norska grundlagen denna dag 1814. Annars är det som så att just denna dag på året betyder så mycket mer än just detta, läs mer om 17 maj på wikipedia här!