Torsdag 17 maj 2018: Vi är framme vid kvartsfinalerna i Ishockey-VM 2018 med direkt avgörande utslagsmatcher och Sverige möter Lettland med nedsläpp kl. 20:15! Sverige – Lettland Live Stream vet de flesta av er vid det här laget var ni hittar, men för nytillkomna läsare så livestreamar du alla Hockey-VM matcherna gratis på Unibet TV här i mobil, läsplatta och dator. Tippningen i mötet glöms inte bort heller där vi idag finner ett målspel med högst spelvärde.

Sverige – Lettland live stream

Kolla in Sverige – Ryssland live stream gratis på Unibet TV för dig som inte har tillgång till TV3 där du befinner dig. Som tips för bästa matchupplevelsen så är livebetting under tiden du tittar på matchen en verklig adrenalinhöjare, om det nu kan bli en större adrenalinkick än vad det redan är med Svenskt i en VM-kvartsfinal.

Så streamar du Sverige – Lettland live gratis:

  1. Registrera/Öppna ett konto hos unibet här – det tar endast någon minut!
  2. Gör en insättning och få 500% i bonus att spela på odds för + tillgång till Unibet TV live streaming.

500% bonus innebär att du får 500kr i bonuspengar av Unibet om du sätter in så lite som 100kr på ditt spelkonto. Totalt har du då 600kr att spela på odds och live odds för (även casino för den som vill)!

Att spela inget krav för att se

Att spela på odds för alla pengarna som du satt in är inget krav utan du kan se på sport via Unibet TV live streaming efter att du har gjort en första insättning och sedan har åtminstone någon krona kvar på spelkontot så är streaming-tjänsten öppen för dig dygnet, runt alla dagar i veckan, året om. Massor av livestreamad sport finns tillgänglig för dig som kund hos unibet som hockey, motorsport, fotboll och mycket mer! Spela på live odds hos unibet under matchens gång om du vill göra din Sverige – Lettland live stream ännu mer spännande!

Ishockey-VM kvartarna 17/5

16:15 Ryssland – Kanada
16:15 USA – Tjeckien
20:15 Finland – Schweiz
20:15 Sverige – Lettland

Inför Sverige – Lettland

Sverige är ännu obesegrade i årets Hockey-VM 2018 och låt oss för guds skull få uppleva att så är fallet även efter dagens kvartsfinaldrabbning mot Lettland. Det kan tyckas att vi fick den lättaste motståndaren i och med att vi vann gruppfinalmötet med Ryssland i förrgår och därmed kammad hem förstaplatsen i gruppspelet. Men matchen mot Lettland ska man definitivt inte ta för lättsinnigt på då de slog ut värdlandet Danmark som så imponerande visat vad de gått för tidigare under turneringen. Dock var letterna ytterst knappt starkare än danskarna i det avgörande skedet när de spelade sin helt avgörande gruppspelsmatch mot varandra samtidigt som svenskarna tog sig an ryssarna häromdagen. 1-0 blev vinstresultatet för Lettland, och då Sverige slog Ryssland med 3-1 var det klart att det skulle bli Sverige – Lettland i den ena kvarten.

Sverige imponerande återigen stort i detta Hockey-VM när man slog Ryssland med 3-1 och det var ännu en gång förstafemman med Janmark, Zibanejad och Rakell i spetsen som bäddade för segern. Två viktiga mål blev det av den kedjan och vi kan nu blicka fram emot kvällens match mot Lettland med stort självförtroende.

Även om Lettland stundtals har visat upp ett brilliant försvarsspel i VM-turneringen så har Sverige samtidigt visat upp en fin måleffektivitet som vi är övertygade om blir avgörande i kvällens möte.

Hockeytipset

  • Match: Sverige – Lettland (Hockey-VM 2018)
  • Speltips: Totalt över 4,5 mål i matchen
  • Odds: 1.50 hos både Betsafe och Betsson som erbjuder nya kunder feta välkomsterbjudanden.
  • Insats: Medel/Hög
  • Datum: 2018-05-17 (torsdag 17 maj)
  • Nedsläpp: 20:15
  • Sverige – Lettland live stream: Unibet TV

 

Titta på Sverige – Lettland live stream gratis denna torsdagsafton via Hockey-VM stream och glöm inte att spela på liveodds om du vill höja spänningsnivån på kvartsfinalmötet ytterligare flera snäpp, nu kör vi!